mandag 30. mars 2015

Jernvitrol beis

Med jernvitriol kan treveggen stå ubehandlet i årevis. NATURLIG: Denne hytten er behandlet med jernvitrol, og har fått den samme gråfargen . Jernvitrol er et middel til overflatebehandling av nytt tre for å oppnå et grålig, eldet.

Tre som er behandlet med jernvitrol kan senere etterbehandles med beis, . Vi skal snart til å behandle yttervegger på hytta som er under oppføring. Jernvitrol - Jernvitriol kg Beis treverk Jernvitriol ( jernsulfid) er et overflatebehandlingsmiddel som beskytter mot sopp og gir nytt trevirke et grålig eldet . Jernvitrol er et middel til overflatebehandling av nytt tre for å oppnå et grålig.

Jernvitrol kan være underlag for beis, - men er ikke egnet for etterbahandling med . Jernvitriol er et overflatebehandlingsmiddel som gir nytt trevirke et grålig, eldet utseende. Behandlingen er en kjemisk beising som gir et varig resultat. Eventuelt behandle det med jernvitriol for å fortere få en grå farge.


Jernvitrol brukes kun når mann ikke ønsker å male eller beise en utvendig kledning. Jernvitrol leveres som pulver og blandes ut i vann, ca gram pr liter vann .

Vi har beiset huset i jernvitrol farge (beis). Fargen har forandret seg mye på ca mnd og blitt gulaktig. Kommer fargen til å forandre seg like mye. Jernvitriol, også kalt jernsulfat, er en kjemisk forbindelse: jern(II)sulfat med krystallvann,. Beising med jernvitriol er derfor mindre egnet i slagregnsområder.


Jernvitriol fremstår som et produkt som oppfyller kravet om beskjeden. I Norge har vi hatt tradisjon for å bruke beis eller maling tynnet i . Galleri Både Jernvitriol og ulike typer beis kan benyttes. Det er flere muligheter: Jernvitrol, oljebeis eller vannbeis. Denne måten å farge treverket på kalles kjemisk beising, og brukes som.


Fargen framstår ved at jernvitriol som er løst i vann reagerer kjemisk . FLOTT PATINA: Hytta er behandlet med jernvitriol, og har i løpet av noen. Justert stående kledning er høvlet på to sider, og her får beis og . Beis fører til mye jobb, men gulvet blir forholdsvis vedlikeholdsfritt i mange år. Jernvitrol brukes som beis og hjelpestoff i forbindelse med plantefarging.


Senere vedlikehold kan gjøres med beis, dekkbeis eller maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.