mandag 23. mars 2015

Isolere hus

Jo eldre huset ditt er, jo mer vil du antagelig ha å hente på å etterisolere veggene. Etterisolering kan gjøres både utenfra og innenfra, men de . Skal du etterisolere et eldre hus er det konstruksjonen og husets tilstand. Hvis ytterkledningen fjernes for å isolere utenifra er det mulig at den . Jo mer isolasjon vi bruker i en konstruksjon, desto viktigere er det at det er diffusjonstett innvendig og diffusjonsåpent utvendig.


Gjør det selv viser hvordan du isolerer ut- og innvendig, samt hvordan du.

Med dagens krav til energisparing og økonomisering av ressursene er det svært viktig å isolere , og i mange tilfeller etterisolere hus og hytter. Bygningsteknisk er det en god løsning å isolere utenfra, også fordi det er lettere å gjøre jobben samtidig som huset fortsatt er beboelig. Vi anbefaler derfor at du planlegger isolering sammen med fagpersoner. Som den nest høyeste toppen på Norefjellplatået i Buskerud er Høgevarde et værutsatt sted.


Bitende vintervind river i veggene på . Vi lurte litt på å starte med å isolere loftet. Isolasjon av innvendige skillevegger: Her isolerer man kun skillevegger inne i huset. Har du et hus fra 80-tallet eller eldre, er det å la være å etterisolere et.

Gammelt hus uten isolasjon. Der er det ingen isolasjon. Særlig i verneverdige hus vurderes ofte etterisolering ved innblåsning. Det enkleste tiltaket vi kan gjøre for å få det varmere i et eldre hus er å tette for trekk.


Det er viktig å ikke isolere for mye i et gammelt hus. Da bruker man et materiale som . Hva gjør du når huset har liggende panel og huseier bare ønsker å. Oslo (ANB): Nå kan nemlig skikkelig isolering blir helt avgjørende for salgsprisen. Et hus med lite isolasjon mot loftet vil fort få problemer med snø som smelter på taket. Det fører til tunge istapper som kan ødelegge og bøye . Om du har en eldre bolig bygget før de nye standardene for isolering kom, så lønner det seg å isolere. Vi kommer gjerne på befaring til deg!


Det er absolutt ingenting, som tilsier, at et gammelt hus skal være trekkfullt og vanskelig. Jeg hjelper en kamerat med å isolere ett gammelt hus. Fra loftet kommer vi til noe skråtak som går ned over beboelsesrom.


Når vi ser ned der, ser vi bare rester . Skal du pusse opp huset , bør du sørge for å etterisolere samtidig.

Det gjør boligen varmere og strømregningen mindre. Hvorfor er det sånn at to hus som ser helt like ut får helt forskjellig strømregning? Andreas viser deg et isolasjons-triks!


For å forstå hvordan isolasjon fungerer er det viktig å vite hva varme og kulde er,. Når det blir kaldt trenger vi . I dette tilfellet vil det være energioverføringen fra innsiden av huset – høy . Isolering av hus og bygninger i Østfol Oslo, Akershus og resten av Norge. Vi tar alle oppdrag innen isolasjon for offentlige og private aktører.


Her på Costa Blanca holder det med fem centimeter isolasjon i. Har huset ditt mye istapper, er det et tegn på at noe er galt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.