tirsdag 24. mars 2015

Garasjeportåpner jula

Kraftig garasjeportåpner som kan brukes til både lamell- og vippeport. Porten kan styres ved hjelp av to fjernkontroller og et veggmontert kontrollpanel. Er det noen som har erfaring med Jula sin garasjeportåpner?


Mitt inntrykk og erfaring er at Jula selger mye dårlige produkter. HardHead garasjeportåpner er solgt gjennom kjeden Jula. Vi har meget solide og moderne fjernkontroller som fungerer på HardHead portåpnere fra Jula.


Fjernbetjent elektrisk garasjeåpner til porter på maks 1kg og m i bredden. Kan benyttes både til vippe- og ledd-port. Det ble en HardHead garasjeportåpner på meg, fra Jula, 1000kr på tilbud. Hadde en Trec portåpner tidligere, var fornøyd med den, men har flyttet og skulle . Biltema-verktøy avslørt i hyllene hos konkurrenten Jula.


En garasjeportåpner kan gjerne sammenlignes med automatgir på en bil. Man klarer seg godt uten, og synes kanskje det er unødvendig. Monteres på ytterveggen og er perfekt når du ikke har fjernkontrollen med deg. Men da skulle jeg gjerne vite hvilken portåpner systemet emulerer i. Ser at Jula har en billig sak, men står ikke hvilken frekvens den bruker.


Programmere grensene opp og ned på en Eurodoor portåpner. Løst] Problemer med garasjeportåpner - posted in Hus, hage og oppussing: Jeg har akkurat kjøpt og montert en portåpner som ble kjøpt fra . Garasjeportåpner til Vippeport utadgående,Noen som har noen tips om gode merker som selger dette til en ok pris,regner med ca 2500kr pr . Trenger noen som kan komme å montere opp en ny garasjeportåpner med skinner. Den forrige garasjeportåpneren er montert . Jeg har akkurat kjøpt og montert en portåpner som ble kjøpt fra Biltema. Se beste pris på Rawlink garasjeportåpner.


Garasjeportåpner jula

Har en sånn 3M Tetningslist for Garasjeport, og lurer på om noen har montert/brukt. Jula har en noe som kanskje kan brukes under porten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.