fredag 12. august 2022

Ytterdør til hytte

Sommerhytte, vinterhytte, tradisjonshytte eller moderne funkishytte? Velg en ytterdør som gir et personlig preg på din hytte. En hyttedør skal ønske velkommen , være holdbar i mange år og holde tyver unna.


En ytterdør på en fjellhytte skal også tåle store temperaturforskjeller – både når det kommer til årsti . Boden brukes hovedsakelig til oppbevaring, men den setter også sitt preg på tomta. Med en billig boddør fra bygghjemme.

Valget er ditt, og heldigvis har du mye å velge . Hver eneste dør er spesialtilpasset og snekret kun for denne hytta. Det har gitt en unik atmosfære som får eieren til å bo på fjellet hele året. Husk at vinduer og dører er ofte blikkfang på både hus og hytte, prøv deg derfor frem og tenk gjennom hva som passer akkurat din hytte. Skal den ha et fåtall men store vinduer, eller mange og små? Husk at du også bestille flere former for ytterdør til hytte og hus etter mål – for å få det akkurat som du ønsker det!


I sortimentet finner du både ytterdører , terrassedører og dører spesielt egnet for bi - innganger og boder. Ulike stil- og designretninger ivaretar dine ønsker enten det er snakk om dører til hytte eller hus.

Alle våre ytterdører er produsert i kvistfri vakuumimpregnert laminert furu. Inngangsdøren forteller mye om hvem som bor i huset. Hos Gilje finner du et stort utvalgt dører, og finner du ikke det du leter etter lager vi den døra du vil ha. Dør til din hytte av høy kvalitet.


Vår bestselger er en egenprodusert dør i profilert furupanel på begge sider. Vi leverer også smijernsbeslag som tilbehør for å oppnå den autentiske hyttestilen. Hos oss finner du også dører av fiskebeinspanel, snipprute med energiglass, samt innadslående dører. Dørene males i NCS eller . Hva slags dør du enn måtte ha behov for, så kan Solheim Trevare AS hjelpe deg!


Ofte trenger man en dør som ikke omfatter standardmål. Da er det fint å vite at vi tilbyr tredører laget etter spesialmål. Våre hyttedører til hytta , annekset eller boden er utviklet for å tåle et barskt klima enten du har hytte på fjellet eller ved havet. Norskprodusert for norske forhold ! Forøvrig kan alle fullisolerte ytterdører brukes som hyttedør, det være seg ved sjøen, i innlandet eller på fjellet.


Hyttedører kan enten være fullisolerte eller såkalte 18 . Paulsrud Snekkerverksted As. MAXBOs bod- og hyttedører er utviklet for å tåle det norske klimaet - enten det er på fjellet eller ved havet.

Ytterdøren er det første du møter, og den skal vise tydelig at det er der både du og gjester skal inn. Skal det være en ny kjøkkeninngang, kjellerdør eller hovedinngang? Tilgjengelig i butikker. Dette er viktig å ta med når du velger utseende, fordi en dør er avgjørende for hvordan huset eller hytta tar seg ut som helhet.


Hovedinngangen kan du fint gjøre litt mer ut av, mens kjøkkeninngangen bør holdes i en enkel stil. Disse enkle men gode hyttedørenene har isloasjon, aluminium- fuktsperre i kryssfineren på begge sider, samt panel på begge sider. Utvendige dører fås i flere varianter med hvitmalt overflate. Produsent, Solbakk tre. Rustik ytterdør i grå og hvit utførelse.


Aurora ytterdør i grå og hvit utførelse. Dørvrider i smijern til ytterdør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.