mandag 18. juli 2022

Xk entreprenør

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. XK Entreprenør AS er en mesterbedrift, og vår kjernekompetanse er restaurering av antikvariske fasader. Vi er utfører i tillegg mur og pussarbeider, flislegging, . Juridisk selskapsnavn, Xk entreprenør AS.


Her finner du informasjon om ledelse og styret i XK Entreprenør AS. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Kontaktinformasjon for XK Entreprenør AS Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med XK Entreprenør AS og andre du kanskje kjenner. XK Entreprenør AS er et datterselskap av XK Mur og Puss as. Vi har ca ansatte, og omsetter for ca kr millioner årlig. Vi holder til i trivelige lokaler sentralt i . Join Facebook to connect with XK Entreprenør AS and others you may know.


Facebook gives people the power to share and . Hei Vi har et murhus I kikkerten som er to år gammelt, som er bygd av Xk Entreprenør.

Vi lurte på om noen har noe å si om dem, positivt eller . Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer. Få anbud fra Xk Entreprenør As og mange andre på én gang! Xk Entreprenør As er oppført under Tømrer, Entreprenør, Brønnboring, Fjellsikring, Boligbygging . Selskapets virksomhet er entreprenørvirksomhet inkl. Xk Entreprenør AS har besøksadresse Lørenvangen 1 05Oslo. Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AS under bransjen . Xk Entreprenør i Oslo, anmeldelser skrevet av ekte mennesker.


Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og . Vi setter kunden i fokus og er opptatte av å kunne levere best kvalitet til best pris. Vi tilbyr det aller meste innen vårt fag som f. Xk Entreprenør har besøksadresse Lørenvangen 1 05Grünerløkka Oslo. Bedriften ble stiftet i 20og er registrert som AS under bransjen oppføring av . Xk Entreprenør AS er et aksjeselskap i Lørenvangen, Oslo. Xk Entreprenør AS driver innen oppføring av bygninger.


Byantikvaren har stilt krav til at fasaden skal beholde det gamle uttrykket også etter rehabiliteringen, forteller prosjektleder Anders Nafstad i XK Entreprenør AS. XK Entreprenør AS hasn't shared anything on this page with you. Xk Entreprenør AS har besøksadresse Lørenvangen 1 05Oslo. Selskapets navn i Brønnøysundregisteret er XK ENTREPRENØR AS.


Xk EntreprenØr As was incorporated on January 20(Saturday) and as of October 20(Tuesday) is a Limited Company registered at Lørenvangen 14. Xk Entreprenør As er et AS stiftet januar 20som driver innen oppføring av bygninger. Selskapet holder til i Lørenvangen i Oslo og kan kontaktes via .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.