fredag 20. mai 2022

Wire til garasjeport

Vaier til garasjeport med torsjonsfjær bak – lengde 7m – Minor beslag. Merk at prisen er per meter, slik at du må velge hvor mange meter du trenger i antall-boksen over. Vi kan også lage vaierpakker til din port . Alt om våre garasjeporter og motorer.


Se over at alle skruer og mutre er som de skal. Nå skal du strekke wire ifra nederste seksjon både høyre og venstre side og .

Liftmaster, Matantec og Tormatic automat åpnere på forespørsel. Det jeg har gjort ved montering er å ha porten åpen, wire festet nede på potblad og. Vedlikehold av din garasjeport må gjøres minst èn gang i året for at garantien. DET BLIR LEVERT: stk garasjeport. MINOR HEAVY Klassisk TB.


Da jeg skulle åpne garasjeporten (leddport) her om dagen oppførte den seg merkelig. En nærmere titt viste at den ene fjæra hadde brukket av i . Rask og god service til god pris.

Kontroll av garasjeport åpningen. Leveranse over forventning! Takk for godt tips vedr. Evaluering: Christer F. Service på din garasje – like viktig som på bilen din!


På tide å skifte wire eller trinsehjulene på leddporten din? Bytte wire på garasjeport. Presis og rask overføring av wire i den horisontale posisjon er sikret med en ståltrinse. Wire og fjærer er under høye spenninger og dreiemomenter. Garasjeportmannen leverer garasjeporter ferdig montert.


Skadet wire eller fjærer kan. En garasjeport skal tåle daglig bruk, være solid og funksjonell og passe til omgivelsene i form og farge. Samsvarserklæring garasjeporter.


Varen må være innkjøpt. Hos oss kan du handle på nett eller i vår butikk på Eidsvoll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.