onsdag 18. mai 2022

Vinkjeller app

Løsningen er Vivino, en danskutviklet app som har vært tilgjengelig for iPhone og Android lenge,. Vinkjeller-funksjon koster kroner ekstra. Du kan også bygge din egen virtuelle vinkjeller.

DN Vinguiden iPhone-App er laget i samarbeid med NXC Interactive . Siden er laget spesielt for de som har egen vinsamling og ønsker å ha god kontroll over den. Vivino takes the guesswork out of wine so that wine drinkers everywhere never have to drink a bad wine again. With million users, Vivino is the world's largest .

Det har etterhvert dukket opp en del iPhone-apps for vinentusiaster. Mange av dem er ikke engang verdt de seks kronene som ofte forlanges, . For deg som er glad i gode viner, kan denne app'en absolutt anbefales. Vi viser deg også hvilke lagringsviner du bør gi i gave.


Forsøker å finne en vinkjeller app med mulighet for eget bilde, nett og app-øsningoppdateringerl og auto look up - noen erfaring? Vinforum is a wine application which gives you access to a massive. Komponer din egen vinkjeller og ha full kontroll på hva du har til enhver . Jeg har min egen vinkjeller med favorittene mine, og også de jeg vil unngå i fremtiden. Genial når du drikker ute, og bare må huske navnet på .

På samme måte vil en skreddersydd FileMaker app kunne utføre de spesielle funksjonene som er viktige for deg og som. Vinkjelleren på Huset er blant Skandinavias største med over 20. Husets tidligere leder Hroar Holm startet vinsamlingen på 80- tallet . Jeg ønsker å få monternt en tilsvarende glassluke som denne . Norcools minste veggaggregat som er ideelt for mindre selvbygde vinkjellere samt for Norcools to minste prefabrikerte vinkjellere.


Men Dagens Næringsliv kunne i går fortelle at det var den mediesky finansmannen Christen Sveaas som solgte ut en del av sin private vinkjeller. Du trenger ingen kjeller for å lage en proff vinkjeller. DN's Vinguiden-app har vinkjeller (Men kun viner DN har testet tror jeg) + at jeg ønsker meg barcode-scanner.


Praktgård med gullysekrone, vinkjeller og 1800-tallsstabbur selges for 29. Svært hyggelig og intim vinkjeller i tradisjonelt område like ved Bryggen og Fisketorget, oppkalt etter frillen som ble gjort til dronning av Norge og Danmark. Rett før jul i fjor ble Steinar Hensmo i Fredrikstad ferdig med vinkjelleren han hadde drømt om i mange år. Hvis jeg noen gang begynner å samle en vinkjeller verdt av vin, . Praktisk notatbok for alle som samler på vin from Norli.


I kjelleretasjen i et av Stavangers eldste hus finner du Vannari mat- og vinkjeller, sannsynligvis byens mest særpregede selskapslokaler. Ny app som gjør det lettere å bruke elektronisk kommunikasjon med legekontoret. Last ned Helserespons fra din app leverandør. Bli arrangør; Last ned app; Ny bruker; Support; Logg inn. Vi feiret en venninnes fødselsdag og fikk en utrolig hyggelig kveld!


Ride Segment Alesun Møre og Romsdal, Norway. Stor vinskap og vinkjeller utstilling hos Euronics Arendal #euronics #vinskap #vinkjeller #arendal. Vinkjelleren til Lysebu er viden kjent for sine mange og gode dråper. I tillegg ble det utviklet en mobil-app, hvor man kunne registrere eget . De øvrige glassene stammer fra byens vinkjeller, som på midten av 1200-tallet ble reist på Bryggen i Bergen.


Vinkjelleren var offentlig skjenkested for både . Vinkjeller Baderom Bokhylle Skjenk Baderom Garderobe. Pinterest works best if you switch to our Android-friendly app. Nyt en typisk vermut og tapas i en autentisk vinkjeller, på en timers tur til byens. Barcelona: El-sykkeltur, vinkjeller tapas.


Britiske byråkrater tyr til 1år gammel vin for å bedre budsjettet. I steinkjelleren på småbruket som i gamledager har blitt brukt som potetkjeller har vi lenge drømt om innrede som vinkjeller. Dagfinn Hagtvedt Mann, år, Vinkjelleren Legesenter Storgaten 6 Grimstad 48Grimsta 0plasser. Statholderens Mat Vinkjeller Wow and Delicious!


App users get $off their first pickup or delivery.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.