onsdag 26. januar 2022

Westbjørn snøfreser

Et bredt utvalg snøfreser som får jobben gjort. Derfor er løsningene preget av en særdeles praktisk og jordnær . Med superflow system for kompakt og lettstyrt snøstråle. Sisu 2snøfres innlegg 3. Totrinns snøfres innlegg 12.


Flere resultater fra gardsdrift.

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Tenker til neste år å anskaffe en snøfres for å bruke på Claas Arion. Denne Instruksjonsbok vil hjelpe . Westbjørn snøfreser fra FINN.


Har prøvd fresen i dag med godt resultat. Fortsatt litt småjusteringar men ser ut til at motoren dreg fresen. Noen har kommet kjørende ned . Ny pris: godt brukt westbjørn freser selges.


Den har tuter med mekanisk betjente luker.

Freseren fungerer men har kast i akslingen så. Pen og lite brukt V-fres, selges. Alle tilbakemeldinger . Sentralt i den mest snørike landsdelen finner vi én av landets snøplog . Under dette merket selger vi stadig flere kvalitetsprodukter til rimelig pris. Her på Mascus kan du selge og kjøpe brukte traktorer og . Kunde I Buddato, Bud.


LITE BRUKT SNØFRES SELGES. Maskinsenteret er leverandør av WESTBJØRN snøfres og sandstrøar Ute etter ny snøfres? Les mer på hjemmesiden. Snøfresere og snøploger til traktor.


Selvlastende ved bruk av Duplo toppstag (ikke std.) Hydraulisk drevet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.