onsdag 19. januar 2022

Verktøy sekk

Kompakt verktøybag/sekk med ergonomisk design som gjør at du enkelt kan jobbe med begge hendene når du for eksempel skal klatre i en stige. Zulupack Nomad L vanntett ryggsekk med. CLC verktøyvesker, bagger, ryggsekker og verktøysikringer.

Arbeidshansker, sko og elektrikkerbag for automatikere og eletrikkere. Kjøp STANLEY RYGGSEKK online hos BAUHAUS. Stanley Ryggsekk Stanley ryggsekk til transport av verktøy og datamaskin.


Ryggsekk, utbrettet avbildet med verktøyRyggsekk for verktøy, som er praktisk og moderne.

Laget i svart Corditex med orange detaljer, dobbelt håndtak på . Vi har en rekke kofferter, kasser, bagger og sekker til verktøy og annet småustyr. PRO-sekkene er ryggsekker med undersøkelsesutstyr for vurdering av pasienter. Makita mellom-stor verktøy bag Mål: L 6x B 3x H 3mm Kraftig verktøy bag laget av harde materialer.


Flere lommer på innsiden og utsiden for . Vårt utvalg av verktøy omfatter alt fra ulike verktøy for forsegling av sekker, til pallark, dekning av gods og bunninnsatser.

Hard bunn gjør at sekken kan stå oppreist av seg selv som gir god bekyttelse mot fugt. Holdbar: Laget av 1680D ballistisk nylon. Norsk Tilhenger Senter fører Veto Pro Pacs verktøybager - strukturerte verktøyvesker med fem års garanti!


Hitachi metabo Milwaukee batteri verktøy batteri drill. Ryggsekk for verktøy, som er praktisk og moderne. Laget i svart Corditex med orange detaljer, dobbelt håndtak på oversiden, utvendige lommer med borrelås. Uansett vilket klattringsarbeidet det gjelder er det sikrere å bruke begge hendene.


Ergonomisk utformet romslig og heftig 25-liters ryggsekk laget av solid nylon, perfekt for lagring og transport av verktøy, etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.