mandag 15. november 2021

Walk in garderobe

Walk In garderobe rettvegg. Kvalitet har mange venner. DYRSIK: Dekorative detaljer som dette flotte skinnet pynter opp i garderoberommet. Foto: FOTO: Nuevo Estilio.


Drømmer du om mer plass til klærne dine og system i garderoben?

Da er du langt fra alene. Nå er det walk-in garderober som gjelder, og det blir stadig mer poulært å gi klærne sitt eget rom. Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk -in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Innredningen tilpasses rommets størrelse, funksjon og dine ønsker.


Du får full utnyttelse av plassen du har, og garderoben oppfattes som et møbel. Alt lages på mål, noe som gjør . Har du ikke plass til et walk-in closet ?

Med den rette garderobeløsningen kan du enkelt få noe som føles like stilig som et walk-in closet på soverommet. Lær mer om på dine behov og få oversikt over kostnadene til ditt walk-in. Og dette gjelder ikke bare for bortskjemte Hollywood-prinsesser og frustrerte fruer. Neida, norske damer vil ha . Yes, jeg har endelig fått makket meg til å fikse walk in garderoben i gangen.


Så lenge det ikke “brenner” er det greit tenker jeg, men da jeg innså at det snart har gått ett år . Våre FLEXISEKSJONER danner grunnlaget for våre populære møbelgarderober og ekslusive WalkIN garderober. Din neste drømmegarderobe finner du hos NKP AS. Vi har veldig stor utvalg av fronter og skaper som kan personaliseres og lages slik kunden ønsker. Det er bare skjorter etc.


Vi har mulighet til å sette opp garderobe hos kunden eller å levere den i avtalt tid. Vi lager garderober som tilsvarer standarte løsninger. Handler du hos oss får du produkt . Eksklusiv walk-in garderobe fra AUBO.


AUBOs skyvedørsgarderober udnytter plassen optimalt og produseres etter individuelle mål, så du får akkurat den løsningen du har behov for.

Vi skreddersyr walkin closets til dine behov. System i garderoben er nok en drøm for de fleste. Walk-in garderober gir deg en bedre oversikt over klærne dine, praktisk oppbevaring og bekvemmelighet rundt kle-på rushet om morgenen.


Utnytt rommet effektivt . Endelig er walk -in garderoben vår ferdig, så her kommer en hel haug med bilder! Et walk in-closet er et helt rom som brukes . Og mange her hjemme har begynte å drømme om – og realisere – sitt eget garderoberom. Et garderoberom skille seg fra et vanlig garderobeskap først og fremst i størrelse.


Acme Interiør AS er spesialister i garderobeløsninger og vi tar gjerne oppdraget med å skreddersy din nye garderobe akkurat slik du ønsker den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.