mandag 1. november 2021

Voksenopplæring elektro

Voksenopplæringen tilbyr videregående opplæring for voksne. Kvakkestad er imponert over innsatsen fra voksenelevene som har fartet frem og tilbake mellom mer allmenne fag på Sinsen voksenopplæring. Alle som ikke har fullført eller benyttet seg av retten til videregående opplæring som ungdom, har rett til videregående opplæring som voksne . Her er programfagene til Elektrofag Vgvia NKI Nettstudier.


Eksamen tar du på nærmeste videregående skole.

Elektriker fagbrev kan du ta via NKI Nettstudier og lese i ditt eget tempo. Etter at søknadene var behandlet, fikk jeg svar på at jeg . Siden du har fullført vgElektro kan du også prøve å komme direkte ut i lære, . Dersom du er over år og ikke har videregående opplæring kan du søke om voksenopplæring. Nå er jeg litt lei, men har alltid likt elektro faget yrket.


Han søkte i fjor naturbruk og elektro på ordinær videregående, men. Feysal jobb som lærerassistent ved Molde voksenopplæringssenter. Telemark fylkeskommune har ansvar for videregående opplæring til voksne.

Voksne fra det året de fyller år og som ikke har fullført . Karrieresentrene i Vest-Agder tilbyr gratis individuell veiledning, realkompetansevurdering og opplæring for voksne på videregående nivå. Voksne som har fullført grunnskolen eller tilsvarende, men ikke fullført videregående opplæring, kan etter søknad ha rett til gratis videregående opplæring. Jeg har alltid hatt en interesse for fly og har alltid ville bli flymekaniker. Er det skipet reist, har jeg en mulighet til å kunne på vgs om igjen bare elektrofag og så. Opplæringen skjer ved de videregående skolene eller i regi av et studieforbund.


Informasjon om voksenopplæring finner du nå på Østfold fylkeskommunes nye . Nedenfor finner du svar på vanlige spørsmål til voksenopplæring. Voksne som søker voksenopplæring har i det året de fyller år rett til gratis realkompetansevurdering og videregående opplæring, hvis de . Steinkjer voksenopplæring , Kontaktinformasjon, Opplæringstilbud. Undervisningssted: Etterstad vgs.


Industri- og teknologifag. Nytt kurs i november for pårørende til mennesker med afasi og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.