fredag 22. oktober 2021

Vindsperre papp

Isola Veggpapp er en asfaltimpregnert forhudningspapp som er beregnet brukt som vindsperre på den kalde siden av isolasjonen i yttervegg, tak og gulv. En vindbeskyttende papp som bidrar til en velisolert yttervegg. Se de forskjellige kvalitetene på våre nettsider og finn riktig vindsperre. Norskprodusert Raftepapp og Luftespalte i laminert og lateximpregnert papp.


Les mer om vindsperren på våre nettsider. For de få kvadratmeterene jeg har fått gjort til nå, så har jeg brukt malerpapp (en slik rull med papp man gjerne bruker når man maler). Tyvek er plast basert, isbjørn er papp basert. Har det noen betydning hvilken side som vender ut på Isola Tyvek vindsperre?


Huset har per i dag en slags sort papp (forhudningspapp? hva er det?) som ligger like bak kledningen). Forsegl alltid isolasjonen (dampsperre eller papp). Derfor legges det en vindsperre utvendig som hindrer vinden å trenge gjennom isolasjonen.


På kaldloft skal det ligge papp/vindsperre langs raften (der skrå tak møter gulv/yttervegg) hvor luftingen normalt sett til kaldloftet kommer inn. Brukte icopal windbreak vindsperre på et bygg vi satte opp her forrige sommer, og syns det er veldig lett å jobbe med. Tjærepapp gjør vel nytten, men det er jo . Bruksområder icopal Vaflex vindsperre er en bitumenimpregnert, vaflet cellulose papp med god smidighet og styrke.


Her er det nå i følgende rekkefølge sett utenifra bordkledning, papp,. Hvis det ikke er noen vindsperre i veggen, eller denne er dårlig,. Vindsperre, sjikt av lufttett papp eller plate på utvendig side av luftgjennomtrenglig varmeisolasjon. Forhudningspapp bygd opp av kraftpapp med vannavstøtende ytterside. Undertak; papp på taktro eller forenklet undertak 5. Luftespalte på min mm inntil m taklengde 6. På utvendig side ble det gjerne lagt to lag impregnert papp, omhyggelig bøyd.


Monter lekter og klem skjøtene på vindsperren mot utforingen. ISOLA SOFT VINDSPERRE C/C 55X50M, 1520 Rull, Kjøp. Nortett Vindsperre, Kraftig Vindsperre for vegg: Veggpapp. BISON vindsperre, Enkel vindsperre for vegg: Veggpapp.


PAPP VINDSPERRE WINDBREAK 8X25LM(70M2). Deretter legger du en 2millimeter bred vindsperre utenpå den gamle bunnsvillen, før du monterer nye lekter, vertikale, horisontale eller i . For å oppnå god lufttetthet skal alle plateskjøter. Yttervegg med bindingsverk av I-Bjelken med vindsperre av mm Vindtett 1. Isola 6veggpapp er en diffusjonsåpen og vindtett vindsperre.


Må det legges papp/vindsperre etter isolering på kaldloft? Nei, det må ikke legges papp/vindsperre etter isolering. Men det er viktig at lufting ved raft er utført .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.