tirsdag 12. oktober 2021

Vindeltrapp stål

Trapper i stål kan ser bra og kan også være til privat bruk. Nisjemetall AS leverer spiraltrapper (vindeltrapper) som setter en. Den er produsert av høyfast stål og får derfor lavere vekt, men beholder styrken.

Weland spiraltrapp for innendørs bruk er en trapp som du kan kombinere og utforme etter behov for. Materialene som brukes i trappen, er tre, glass og stål. Standard leveranse er trapp med tilhørende rekkverk på en side.


Radius 8 høyde fra gulv til gulv er meter.

Dette er en flott ute trapp som tåler norsk regn og vinter. Steel Zink er spiraltrappen til utendørs bruk, laget i galvanisert stål. Vi har som målsetting å være en foretrukket leverandør av trapper, rekkverk og konstruktivt stål til våre kunder. Vi er CE-sertifisert og utførelsesklasse EXC3.


Trapp med rekkverk og dobbelt håndløper Larkollveien Dilling. Hovedtrapp i stål, med spilerekkverk og dobbelt håndløper i rustfritt stål. Kloè − Uno BW, Trapp i malt stål med trinn av massiv bøk, mørk eller lys.


Håndløperen til spiraltrappen i sink er av sort PVC og skruene er av rustfritt stål for å kunne bedre stå imot været. Trappen passer til både rette og firkantede .

Trappen Magia er laget av lakkert hvitt stål og håndløperen i PVC med en kjerne av aluminium. Trappen kan fåes i størrelsene 110 13og 15mm i . Rask tilbakemelding og levering,års erfaring. Vindeltrapp fremstilt av galvanisert stål og PVC. Leveres komplett med midtstolpe, trappetrinn, trappeavsats, rekkverk, beslag/tilbehør og monteringsanvisninger.


Spiraltrappene produseres i stål og leveres i monteringsferdige enheter. Deretter vil vårt erfarne monteringsteam produsere og tilpasse designet for deg. Trappen har stålspiler, og stolper med pyramidehatter. Langnes Skole Tromsø Rettløpstrapp i lakkert stål Trinn i oljet massiv eik Rekkverk m/fylling i laminert glass.


De endte opp med en rund vindeltrapp med eiketrinn og rekkverk i stål. Og det som gjør trappen enda mer original, er veggene som rammer . Spiraltrapper Vi tilpasser våre trapper til hvert enkelt prosjekt, noe som alltid vil sikre deg den beste løsningen. Trappene leveres i varmgalvanisert stål, . Stålarbeider Ønsker tilbud på galvanisert ståltrapp utvendig med stålrister i trinn og en total høyde på 5- 5cm total. Hver trappetrinnmodul er 12cm, bredde er 118cm . Vår spiraltrapp (vindeltrapp) er et resultat av nytenkning og konstruktiv produktutvikling. Den er produsert av høyfast stål og får derfor lavere . Maia, her som rett trapp med tette trinn.


Trinn og håndløper i lakkert parkettmønstret eik, mens vanger og stusstrinn er malt hvit farge S 0502Y. Trapp i empire stil med firkanta trespiler, profilerte handlister og kvadratiske stolpar. Trapp i merbau hvor vangen er innfelt i vegg.


Rettløpstrapper med trinn i strekkmetall, vanger i flattstål, rekkverk modell Gaula med stender PS-5. Ny trapp til nybygg eller rehabilitering? Hos MAXBO finner du alt fra loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.