torsdag 14. oktober 2021

Veggmaling stue

Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Bruker du LADY Pure Color som er en helt matt maling, vil du dempe alle forstyrrende reflekser rundt . Hei, jeg skal male stue + kjøkken + gang i en liten leilighet på kvm da disse rommene går mer eller mindre i ett.

BufretLignendeDet er også mulig å få blandet en prøve med maling av ønsket farge med LADY. Vi har en ganske stor, åpen stue/kjøkkenløsning på 66kvm, L-formet. Decorama, en rimelig ny tapetbok høst 20fra Borge.


Variert fiberkolleksjon, med trendy tapeter i forskjellige stiler.

Noen strøk med lys maling på vegger og tak har gjort underverker i dette interiøret som tidligere var preget av gulnet panel. Har du fylt hjemmet ditt med hvitt og sort interiør er det på tide å tenke nytt. Vi er rett og slett gått lei, mener fargeekspert.


Maling og tapeter som ligner på betong har vært på banen en stun og trenden vil. Nå ønsker vi myke former og materialer, og interiør som skaper liv: I stuen .

Unngå å bruke hvitt på soverom og på stue, sier interiøreksperten. En supermatt maling egner seg dessuten best til å skjule små. Jotun Lisbeth Larsen vil anbefale kalk og kalkgrå i stuen for deg som skal . Er tiden inne for fargefornyelse i stuen? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Forside Tapet, farge og maling Anbefaling av gråfarge til stue.


Skal male en stor stue og ønsker oss en gråtone på veggene, men det er så . Dagens maling, beis og dekkbeis er noe helt annet enn for 50-år siden. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren. Jeg har så lyst å male stuen og gangen, men jeg finner bare ikke den riktige fargen til meg. Jeg ønsker ikke en greige farge, og heller ikke en . Glansgraden i malingen bestemmer glansheten. All maling har en gitt glans - på en skala fra - 10 hvor 1er blankest.


Trenger fargetips til veggmaling (stua) skrevet i AnonymforuJeg. Ps, har ikke såmveldig stor stue, må kanksje ta det med i betraktingen) Hi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.