torsdag 29. april 2021

Tohjuls slåmaskin

Benassi slåmaskiner er sterke og smidige. De er svært stødige med riktig balansepunkt og god bakkeklaring. Sterk og kompakt bensindrevet slåmaskin med knivbjelke.


Klipper enkelt høyt gress, f. Skulle jeg gjort det, ville jeg brukt tohjuls slåmaskin. Om du absolutt vil gjøre det med traktor .

Spesifikasjoner: Girboks i oljeba manuell clutch. Slåmaskin Adriatica MAB 204. Enkel til- og frakobling av kniven via reimdrift. Håndtaket er avvibrert og justerbart i høyden.


BCS 6Max har gir forover og bakover. Hk, vendegir og differensial med sperre. Styret er godt avvibrert og kan justeres i høyden og sideveis.


Vi har lang erfaring med maskinsal og maskiner som passar bønder, entreprenørar og kommunar.

Salg, service, verksted og delelager for AEBI slåmaskiner og tohjuls traktorer. Maskinsalg AS leverer Aebi slåmaskiner og tohjuls traktorer. Vi har eget lager og verksted for å kunne betjene våre kunder og deres slåmaskiner best mulig.


Vi utfører service, vedlikehold og reparasjoner på Aebi slåmaskiner og tohjuls. VARI HURRICANE F 5Mer om produktet. Høsterutiner - forarbeid.


Tilgang til feltet – høsting utenom vertens rutiner. Vert i feltet – kappe rutelengde – notér ! Slå ut grenser, evt justere rutelengde. Ein liten hyllest til gode gamle kvalitetsmaskiner! Eg lurer på om de veit kva som kan vere gale.


Motoren er tre år gamal. I fjor vart han raparert for vatn i oljen. Han gassar og slepp opp, gassar og slepp opp. Har ikkje hatt problem med han tidlegare. License Contact owner for more information.


En slåmaskin er et redskap som benyttes til å slå gress eller lignende, med det formål å legge det i silo, presse det i rundballer, tørke det til høy, eller simpelthen bare slå det.

Allerede Plinius den eldre beskriver en oksetrukket maskin til slåing. Gårdsdriften er sterkt preget av nybrottsarbei lite pæng, primitiv mekaniseringslinje og uhorvelige mengder manuelt arbeid. Vi har i starten beitet marka, slått med tohjuls slåmaskin , hesjet og slept inn høyet på presenning. Slått i august med tohjuls slåmaskin , høyet raket sammen og fjernet.


Passende bruk) Noe annen type arbeid ses på som upassende. Hvittingbukta, ca 6xmeter stor klon).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.