fredag 30. april 2021

Snekker firma

Bor du i Gjøvik eller omegn og trenger et snekkerfirma med lang erfaring kan du bare ta kontakt med Byggmester Schnell AS. Velkommen inn for mer informasjon! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Jeg er veldig godt fornøyd med jobben som NORDA utførte for meg.


Jobben ble gjort til avtalt pris og nesten i henhold til tidsplan.

Snekkeren leide inn maler, elektriker og røsrlegger og fulgte opp jobben de utførte. Kommunikasjonen med snekker var god og han er veldig lett å samarbeide med. Firmaet har i dag fem ansatte. Arne og Jon Arild har års erfaring innen tømrerfaget.


Et snekkerfirma fra Hedmark sendte en fiktiv faktura med krav om 20. Politiet etterforsker saken som grovt bedrageri. I januar gjorde han det – og angrer ikke ett sekund.

På egne bein: Fredrik Pedersen Fjærli (25) fra Namsos bestemte seg for å starte egen snekkerbedrift. Ifølge han er det mange som gjør det samme om dagen. Travelt: – Både jeg og alle andre snekkerfirma jeg har snakket me har travle dager for tida, . Lurer på om det er noen som har et snekkerfirma de varmt anbefaler i Oslo? Jobben: rive en lettvegg, sette opp to lettvegger, sette i en dør. Vi har lagt det ut på Mittanbu men tar gjerne i mot tips i jungelen av tilbydere om noen har gode erfaringer.


Skål med kaffen og god dag til folket! Stort utvalg av gamle dører og vinduer. Gammelt panel, gulv, ovner m. Vi utfører tradisjonshåndverk i snekkerfaget. Kjøp og salg av gamle bygningsdeler.


Ta gjerne kontakt med oss! Ingen av oss er over foreløpig. Så det jeg lurer på, er hvordan skal vi gå frem med . Leter du etter et snekkerfirma ?

SnekkerBjørn er en veletablert byggmester i Bodø med lang erfaring og stor kompetanse. Vi prioriterer alltid kvalitet. Maskinførere AF Decom er Norges største rivingsentreprenør.


Har du et byggeprosjekt og trenger snekker ? Kontakt oss for tilbud. Snekkerfirma Cirkelbygg AS tar oppdrag i Røyken, Hurum, Asker og omegn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.