fredag 30. april 2021

Scala bad speil

Scala Bad har et stort spekter av flotte Speil og Speilskap i stilrene design. Vi bruker LED – belysning i alle våre Speil og Speilskap. Garda Amalfi Mira Sora . Vår langsiktige strategi er gjennom merkevaren Scala Bad , å sette fokus på høy.


Her finner du Speil og Speilskap fra bredde og helt opp til 2løsninger. Tivoli rund design speil m lys ramme by Scala Bad - issuu,rh:issuu.

Amalfi design speil m lys ramme by Scala Bad - issuu,rh:issuu. Speilkatalogen by Scala Bad - issuu,rh:issuu. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Vi gir deg den gode baderomsfølelsen! Den gode baderomsfølelsen handler ikke bare om når du er på badet, men . Amalfi – speil med sandblåst kant har akryl bakramme, slik at det også gir et fint lys også ut på sidene rundt speilet. Sora speil leveres med innebygget LED-lys, underlys og to stikkontakter.


Kanten rundt er sandblåst med LED-belysning og har en acryl bakramme som gir et fint lys rundt.

Bestillingsvarer har normal. Stilrent designspeil med slank og elegant akryltopp med LED-lys. Speilet har lys på undersiden og . Mira speil har innebygget LED-lys og tynn ramme som gir et flott utseende med varm belysning. Med COMO – serien gir vi deg muligheten til å bytte design på ditt bad så ofte du vil! Hos ha det på badet har vi et stort utvalg av speil fra mange ulike leverandører.


Scala rett dør “Q” dusjløsning, høyskap og Fano speilskap. Vi har baderomsspeil i flere ulike design og størrelser samt speilskap. Baderomsmøbler, Speil og Garnityr. Er det noen som har erfaring med baderoms innredning fra Scala? Scala bad har baderomsmøbler for de fleste baderom.


Como serien gir deg hele. Bad og er importør av baderomsmøbler, dusj løsninger, badekar og porselen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.