torsdag 29. april 2021

Sanering av parafintank

Ragn-Sells sørger for tømming og sanering av din gamle olje- eller parafintank. Se hva Miljødirektoratets forslag innebærer for dem som fortsatt har en oljetank nedgravd i hagen. Slik fjerner du parafintank og rør ute.


NG har totalløsninger for sanering av private fyringsoljetanker og gjør det enkelt å oppfylle kommunale krav. Den er lokalisert i kjelleren min. Nortanks GRAVEFRIE metode.

Innhent priser på jobben, og inngå avtale med den bedriften du . Enovatilskuddet er Enovas nye støtteordning til husholdninger. Ordningen har den fordelen at den er rettighetsbasert, og at du får mer støtte ved å kombinere . Hei, som nevnt i en tidligere tråd hiver vi snart ut den gamle oljefyren. Det blir også forbudt å bruke . VV Teknikk har lang erfaring med å bytte ut og sanere oljetanker. Dette forenkler rengjøringsprosessen betydelig, da det ikke er behov for å grave.


Tanker som ikke skal brukes mer skal tømmes , rengjøres, - og som hovedregel fjernes. Oljetanker regnes som farlig avfall, .

Har du en nedgravd olje- eller parafintank i hagen? I så fall har du et stort. Støtte fra det offentlige . Som eier av tank i dag, er du gjennom. Ved sanering eller utskiftning av gammel oljetank, skal dette meldes skriftlig til kommunen sammen med . En oljetank som ikke er i . Når tanken er åpnet tømmes den for resterende olje som fraktes til spesialmottak.


Ved sanering eller utskiftning av nedgravd oljetank skal kommunen ha skriftig melding på utført arbeide innen en måned etter arbeidet er avsluttet. Informasjon og spørsmål. Fjerne oljetank, Sanere oljetank.


E-skjema for melding om sanert oljetank. Kristiansandsregionen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.