tirsdag 30. mars 2021

Veggelementer

Ved behov for veggelementer produsert i tre, er du velkommen til oss på Timbeco. Vi tilbyr produksjoner av høyeste kvalitet tilpasset kundenes ulike prosjekter . Ytterveggselementene leveres så komplette som mulig etter de standarder og dimensjoner som kreves på det enkelte prosjekt. Prefabrikkerte fasade- og veggelementer av tegl oppfyller alternative ønsker og visjoner om teglfasader på steder der det vil være vanskelig eller dyrt å utføre . Ved de nye studentboligene på Lillehammer monterer nå Ringsaker Takelementer veggelementer som er over meter lange. Fasadeløsninger og veggelementer leveres som bærende vegger eller som utfyllende isolert vegg i bæresystem av stål/betong eller limtre.


Imidlertid reduseres fleksibiliteten når veggelementer benyttes.

NOBI tilbyr et bredt spekter av veggelementer, kompakte, isolerte eller brystningselementer. Veggelement – Sandwichelementer Veggelement . Leca Veggelementer er perfekte for røffe omgivel- ser, og benyttes der det er ønskelig med robuste vegger med lite vedlikehold. Betongelementer har lenge v#230;rt i ustrakt bruk i norsk byggen#230;ring.


Bygningselementer av tre er derimot mindre utbredt.

Skåbu Tradisjonsbygg har utviklet ferdigisolerte veggelementer med innsatte vinduer for bygg i stavlaft. Meldal Byggservice bygger stor barnehage på Løkken. Smith Element Bygg leverer ferdige veggelementer. Smith Element Bygg har levert veggelementer til enebolig i Kristiansund. Ringsaker Takelementer AS: Veggelementer produktbeskrivelse i ProduktFakta, din kilde til markedets byggepodukter og produsenter.


I mange barnehage kan det dessverre være litt trangt om plassen. Med de spennende veggelementene kan selv . Fundo Nautilo veggelement kan leveres med inngang til høyre eller venstre. Fundo Nautilo, veggelement: ∙ veggelement type „A“. Berland Bygg AS bygger ferdige veggelementer i egen produksjonshall på Janaflaten i Drotningsvik. Veggelementer til garasje 6m x 6m, med takstoler, 22grader beregnet for stein.


Spørsmål: Finnes det noe eget skjema for godkjenning av elementer? Vi ønsker å importere vegg- og gulvelementer fra en husfabrikk i Finland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.