mandag 1. mars 2021

Stålbørste til drill

PFERD produserer et vidt sortiment av stålbørster. Sortimentet omfatter både børster til stasjonære maskiner samt håndbørster og stålbørster til bruk på håndholdte maskiner ( drill , vinkelsliper, rettslipere). Solid og effektiv stålbørste for drill.


STÅLBØRSTE 60MMXM(VINKELSLIPER), Ståltråd tvinnet 50mm . Pris: 17- NOK (21- inkl. mva).

Opphengskroker for blyglasspaneler, 1stk. Forlengbar børste med flat, herdet tråd og godt grep. Til fjerning av løs maling og løst treverk. Du skal børste til det ikke kommer mer av sålen.


Dette gjelder for all avbørsting av glider. Smelt inn en HFglider. Rill gjerne skiene med mm rett rillejern (de som har). Tenkte mere på sliping og sparkling!

Alt du trenger er stålbørste for drill og drill , ca flak 2papir, og flak 6papir. Stålbørste for drill , 38x6mm, koppformet. Er du kresen så avslutt med . Hvordan bygge ditt eget utekjøkken - Duration: 2:22.


Den største offisielle Makitaforhandler - Hollandbikeshop. Vil du ha raskere omdreining, kan Kuzmins nye roterende børster settes fast på en vinkelsliper. Anbefalte kjøp: Red Creek brun hard racing – Hestehårsbørste for å jevne ut strukturen. Red Creek nylon vit fin racing – Nylonbørste for polering av belegget.


Primateria stålbørste – Den beste roterende stålbørsten på markedet. For å fjerne rust trenger du noen kluter og vann, skrape, drill med stålbørste og pusseklosser. En flaske rustfjerner, metallsparkel og tre typer lakk: Grunning, farget lakk og klarlakk.


Verneutstyr som hansker, vernebriller og øreklokker er nødvendig, og hvis du skal spraylakke bør du ha gassmaske. Spurte ikke hva slik børsting innebærer, men fikk inntrykk av at det var heftige greier. Amatør som fikler med mangt og tror han.


Prøv først med en vanlig stålbørste , men ikke vent for lenge. Det ble til slutt brukt en stålbørste til vinkelkutter for å fjerne det meste av sement.

Corrofix Rustfjerner påføres. Påfør gjerne mer med jevne mellomrom. Puss så med smergel, stålbørste på drill eller lignende. Til slutt børstes det med stålbørste.


Nettbutikk Bufret Lignende Produktnr. Børste i ubehandlet stål. Grovrengjører sett stk for drill. Negerkuse set stk for drill. Start med 2papir, og gå over på 400.


Personlig hadde jeg brukt stålbørste på drill. Vi prøvde først med en stålbørste festet på en drill , men det ble for uhåndterlig og vanskelig. I tillegg blir det fort brennmerker på mursteinen hvis man bruker drill fordi stålet på stålbørsten fort blir veldig varmt. Det enkleste og beste var derfor å pusse hver sten for for hån med en stålbørste.


I dag har jeg vært mange timer i smøreboden. I de neste ukene venter veldig mange viktige skirenn, og hvis alt går som planlagt skal både form og ski være på topp gjennom denne perioden. Rent formessig handler det om å få trent mye i lettkupert terreng, gjennomføre gode hardøkter og jobbet . Noen skraper kan også brukes for å slå inn, eller trekke ut, eventuelle stifter og spiker som du kommer over ved skrapingen.


Er deler av treverket blitt grått og flisete av eksponering for vær og vin skrapes den døde veden vekk med en stålbørste. Bruk en børste med flate tråder som ikke riper treverket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.