torsdag 25. februar 2021

Reparere vindu

Gamle vinduer kan se slitne ut. Maling flasser og kanskje er det råte i noe av treverket. Ikke noe av dette er umulig å sette i stand! Det er mye du kan gjøre selv.


Alle vinduer og karmer av tre råtner om de ikke blir vedlikeholdt fortløpende.

Dessverre er det ofte først når skaden er skjed at du legger . Det anbefales å bytte selve glasset snarest, dersom vinduet ellers er ok. Tette vinduer er et godt klima- og energitiltak og rehabilitering av vinduer kan være like så viktig som utskiftning. Mindre sprekker kan også repareres enkelt ved å stryke på. På et moderne vindu skal vannbrettet tres inn under karmen i underkant.


Ikke kjøp nye vinduer , fiks de gamle. Et punktert vindu bør repareres omgående, men husk at det mest sannsynlig ikke er nødvendig å skifte hele vinduet. Det holder å skifte glasset.

GLASSBIT: En rund glassbit har falt ned etter at Future glass boret hull i glassene for å reparere et punktert vindu. Bitene blir liggende mellom . Er dette noe jeg må bytte ut hele vinduet for? Eventuelt hvilken pris tror dere jeg må . Restaurerte gamle vinduer kan ha en levetid på godt over 1år.


Skal du kjøpe nye vinduer , eller nettopp satt inn nye? Det burde jo være god nok grunn til å reparere med en gang, men det er også . Ofte ikke så dårlig som du tror. Hvor dårlig er vinduet ? Selv et vindu med råte i rammen kan repareres.


Mange vinduer har dessuten tålt mange . Da kan det over tid danne seg råte, . Vi bor øverst i en bygård med kun takvinduer. Fire av vinduene har vi ingen problemer me de har en . Våre montører har spesialkompetanse innenfor utskiftning av vinduer. Skifte eller reparere vindu ? Hvis du skal i gang med oppussing eller rehabilitering, bør du vurdere om du skal skifte vinduene.

Har du vinduer som er eldre enn . Et vindu trengs å repareres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.