mandag 28. desember 2020

Rapp2 musefelle

Informasjon om mus og fangst, samt plassering av feller. Victor Mini Pro Skadedyrjager pk 38-. RAPPMUSEFELLE 2PK Patentert norsk musefelle i plast.

Tilsett løs åte, enkel å spenne opp, enkel å tømme. Godkjent av Naturvårdsverket i Sverige etter . Men like viktig som hvilke musefelle du velger er hva slags åte du . Jeg har valgt å bruke Rappfrem til nå fordi de fanger mange mus, men etter å ha. Kjenner jeg det rett har også dyrevernere brukt musefelle. Løs åte, enkel å spenne opp, enkel å tømme.


Godkjent av Naturvårdsverket i Sverige etter normerte EU-tester. Se her hvilke musefeller musa foretrekker. Klassisk Musefelle i tre (Biltema): Svak tredjeplass.


Rapper en hygienisk, human og lettbetjent musefelle med innebygget erfaring fra over års felleproduksjon. Rapp er bedre på dette området, den treffer alltid over nakke/rygg, men slagkraften . Denne er laget av plast og metall, og det følger med bruksanvisning. Rapp scorer over middels på fangstsuksess, bra på drepe evne, og er .

Rapp trefeller er nok blant de mest kjente musefellene gjennom tidene. Det er en meget enkel felle, som egentlig bare . Her kan du bestille de velkjente, miljøvennlige og gode Rapp . Plastfeller som er enkle og renslige i bruk. RappFelleRapper en hygienisk, human og lettbetjent musefelle med innebygget erfaring fra over års felleproduksjon.


Fellene produseres av Nordenfjeldske Børstefabrikk AS. Musa søker inn i hus og hytter om høsten når frosten kommer, gjerne så tidlig som i slutten av august. Mus er naturlig nysgjerrige, så hvis du plasserer et lite stykke agn ( eks. leverpostei ) på toppen av den følsomme utløseren . Felleskjøpet nettbutikk – Musefelle Rapp 2. Startsiden $ Hus og hage $ Skadedyrbekjempelse $ Mus og Rotter $ MUSEFELLE RAPPPLAST . Hygeienisk, human og lettbetjent musefelle.


Musefelle laget av bjørk, galvanisert ståltråd og galvanisert båndstål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.