fredag 25. desember 2020

Rammy snøfreser

Rammy snøblåser 1ATV er en kvikk og effektiv snøblåser for din ATV. Produktet er patentert . Rammy snøfreser 1ATV er en kvikk og effektiv snøfres for din ATV. Med denne maskinen kan du raskt fullføre alt snøarbeid.


Rammy er produsert i Finland og er absolutt av god kvalitet. Snøfresen er egnet for små hager .

Denne er å få med forskjellige festesett . Rammy 1snøfreser til ATV med 306ccm og el start. Er dritlei å kjøre Ariensen opp og ned til og fra fjellet. Og når jeg ikke blei ferdig med fresinga på fjellet . Bufret Finskprodusert snøfreser til ATV. Ikke la snøhaugene bli for høye!


Men nå etter jul er jo . Vi selger mope scooter, atv, småmaskiner og hageutstyr.

Da kan en snøfreser være løsningen. Markedets mest anvendelige ATV snøfreser. Herlig bilde fra kunde som melder at det er topp å brøyte ridebanen med Polaris ATV. Elstart – Midtfeste på ATV, festes som et . En snøfreser som er utviklet for bruk og montering på ATV.


Atv snøfreseren leveres med lys og winch. Levert storslett, klar til bruk. Bidda: hjemmelaget snøfres til ATV – Skisse Park med fres. Rammy ATV snøblåser er lettvekts og kompakt, slik at din ATV . Det er enkelt å holde orden på eiendommen med Winter Pro førsteklasses snøfreser.


Kjøp snøf snøfres billig i nettbutikkene. Vi forhandler nå RAMMY 1kvalitets ATV snøfresere produsert i Finland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.