onsdag 30. september 2020

Montere katteluke

Hvis du er katteelsker, må du sannsynligvis slippe katten inn og ut hele tiden. En katteluke er en sikker og smart løsning som du lett kan montere i døren selv. Vi monterte katteluke av den samme grunnen som du nevner, spetakkel om natten ;) vi valgte den sorten der katten må chippes.

Jeg ser at de ikke er så dyre i anskaffelse, men hvordan montere man? Sureflap kattedør passer til alle normale katter og monteres enkelt og raskt i dør,. Sureflap katteluke fungerer på alle chip som er i bruk i Norge og Europa.


Skrevet av Emne: hvordan montere katteluke i vindu?

Utstyr til katt - Om Kattedør - lukeinnlegg23. Utstyr til katt - Kattelukerinnlegg25. Jeg skal montere katteluke (med magnetlås) i terrassedøren, kan ikke se.


Det går også ann å få kuttet i glass for å sette inn katteluke i glass. Katten er chippet, så tenkte på en katteluke som styres av chippen. Kattelukene har som det meste annet i samfunnet blitt mer og mer utviklet. Jeg har også tenkt på å montere inn katteluke i døren til vaskerommet, så kunne katten gått inn og ut der, som den vil.


Trenger hjelp til montering av Sureflap katteluke i ytterdør. For montering trengs borr og motorisert sag.

Sureflap elektronisk katteluke gjenkjenner id-chipen til katten din slik at den kan komme seg. Brukes hvis inngangsdøren der du skal montere katteluken har metall plate innvendig. Denne er en robust katteluke med lite reklamasjoner; Ikke noe halsbån skilt.


Sureflap kattedør passer til alle normale katter og monteres enkelt og raskt i dør, . Nå har vi bygd oss nytt hus, og foreløbig er pus bare inne, men etterhvert ønsker vi å bruke katteluken. Låsbar katteluke som kan monteres i tre- og glassdører med maksimal mm tykkelse. Luken har fire forskjellige innstillinger; låst, helt åpen, åpen innover og . Vi har et utvalg av 2-veis og 4-veis katteluker som kan monteres på vegger eller . Denne 4-veis kattedøren kan også monteres i glassdør.


Gir katten din frihet til å gå ut og inn uten din hjelp. Katteluken passer for katter eller hunder opptil kg. Få tilbud fra flere leverandører fra Nøtterøy. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer.


Bytting av terrassedør og montering katteluke, Stavanger. QMRMsXNGzh- Grunnet ulike tykkelser på vegg, kan man .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.