tirsdag 18. august 2020

Vindusfolie speil

Perforert vindusfolie vil virke slik at den som er nær perforeringen vil se. Jeg er egentlig ikke så interessert i at det ser ut som at det er speil, . All vår vindusfolie fester seg elektrostatisk (uten lim) på vinduet - og kan således trygt settes opp uten fare for at du har 'ødelagt' vinduet for evig tid.

Hindrer innsyn og demper refleksjon med opptil. Påføres enkelt ved hjelp av selvmonteringskit. Finnes også som frostet glass, speil, krakkelert is, rispapir . Dessverre er det ikke bare varmen du da stenger ute.

Screen og lameller burer deg inne, og markiser stenger også det fine dagslyset ute. Disse husene står på et tun, så det er tett. Limfri vindusfolie skjermer mot innsyn, slipper lyset inn. Folien kan brukes på alle vinduer og på innebygget glassveranda.


Mattert folie i fire forskjellige varianter. Luksuriøs følelse til vinduet, slik at du kan begrense innsynet, men fortsatt får sollys inn. Vi tilbyr vindusfilm i flere tykkelser, samt flere er gjenbrukbar.


D-c-fix glass vindusfolie transparent frostet 90x210cm.

Selvklebende glass- og vindusfolie som egner seg til… kr 900. Med dekorativ vindusfolie bevarer du lysinnfallet, men stenger ute naboer og forbipasserende. Det ideelle hadde jo vært enveis-speil, men det er visst helt umulig og. Så kjøpte vindusfolie, og det var mye styggere og skjermet dårligere . Vindu - Utsyn men ikke innsyninnlegg14.


BufretVindusfolie gir deg mange muligheter som er både nyttige og dekorative. UV-folie, frostet vindusfolie, er bare noen av alternativene. Vi leverer også en mengde spesialfilmer som UV-film, flere typer dekorfilm med mønster, anti-grafitti film, et stort utvalg i . Vindusfilm i ulike mønster og design: frostet, klar eller farget vindusfolie fra Siluett Frost hos ScandinavianDesignCenter. I vår filmserie fra Llumar finner du vindusfilm som kan monteres på inn- eller utsiden.


Med vindusfilm integrer du effektivt solskjerming i dine vinduer, og filmen gir svært god effekt mot sol, skarpt lys og varme. Vi leverer vindusfilm til kontorer og private hjem. Vår vindusfilm blir måltilpasset for ditt vindu. Vi monterer og sender vindusfilmen vår til hele Norge gjennom vår . Materialer: VilleroyBoch Pro Arcitectura x mm. Speil: LOTS fra Ikea, kappet og montert . Dette gidder jeg ikke mer, er det noen som vet om en folie som sitter på.


Viser seg frem i speilet, men ønsker seg ett speil bak også . Selvklebende transparent folie i ulike farger. Tegn mønster og figurer på baksiden, klipp ut og fest på vindu eller speil. Dette er en metervare - før opp det antall meter du trenger.


Max sammenhengende antall meter er meter. Norges mest inspirerende interiørbutikk i over år. Stedet interiørstylistene hendvender seg for inspirasjon. Etset glass folie med air escape for enkel tørr applikasjon.


Grafitack etset glass effekt film lar deg lage fantastiske dekorasjoner på speil, glassdører, . Natural – en naturlig og behagelig vindusfilm. Designet for både boliger og kommersielle bygg. Natural har en myk, nøytral gråbrun farge som harmonerer godt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.