fredag 28. august 2020

Kjøkkenvask underlimt

Nedfelt (I): Ved nedfelling monteres vasken ovenfra. Ytterkanten av vasken ligger oppe på benkeplaten og det skjæres kun ut hull til kummen(ene). Jeg stusser litt på kombinasjonen laminat og underlimt - går dette bra, da?


Har egentlig ikke noe erfaringer med dette selv, men er nysgjerrig på hvordan slikt kan løses. Ville tro at det i så fall måtte gjøres hos produsent og derav bli fordyrende (i forhold til nedfelling).

Og så spørs det om det ser like fint ut . Legger ved et bilde som illustrerer en tynn (IF) kant. Kjøkkenvask - nedfelt, underlimt eller . Perfekt for stein benkeplater og vedlikeholdsfritt. Gjør det mulig å bruke vannspor som leder til vasken. Oppvaskkummer kjøkken fra Epoq - kjøp hos Elkjøp!


Populære kjøkkenvasker.

Vasken limes plant med bordplaten, slik at vask og bordlate går i ett. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. De fleste kjøkkenvasker er nedfelt i kjøkkenbenken, med rør og eventuell varmtvannsbereder i benkeskapet under. En nedfelt vask hviler på benkeplaten, med selve kummen senket ned i et tilpasset hull. Om du ikke ønsker denne løsningen, kan en planlimt vask eller en underlimt vask være løsningen.


Du kan inkludere en underlimt oppvaskkum. Dybden passer ikke til METOD kjøkkensystem. Finn den oppvaskkummen som passer deg best, enten du ønsker en stor, liten, dyp eller grunn. Velg mellom en rekke design og materialer. Franke, Intra, Blanco, Lino Typer: Børstet stål, porselen, silgranitt, granitt.


Fordeler : Ved underliming får du en helt jevn overflate på benkplaten. Man får også et mye stiligere utseende med underlimt vask. Rimeligere vasker en ved planliming og nedfelling.


I prinsippet kan en hvilken som helst type vask benyttes, men for benkeplater av sten er underlimte vaskekummer den mest benyttede og logisk sett riktigste løsningen. En underlimt vask kan være upraktisk, hvis man har lite plass i skapet, .

Når du skal underlime en SILGRANIT vask , husk først å konfere med din benkeplateleverandør. En perfekt integrasjon med benkeplaten. Underliming benyttes ofte i stein- og heltreplater. Keramisk porselen må ikke forveksles med baderomsporselen.


Du må ta stilling til hvordan kjøkkenvasken skal monteres før du velger modell. Gir et harmonisk helhetsinntrykk. For mer informasjon om farge og design til kjøkkenvasker , kom innom ditt nærmeste MAXBO varehus eller les mer på våre . Utviklet for det skandinaviske kjøkkenet. Det er noe eget ved det skandinaviske kjøkken. For oss er kjøkkenet et av hjemmets viktigste rom, ingen tilbringer så mye tid her som vi gjør.


Dette er utgangspunktet for vår designdrevne produktutvikling. Vasken og kranen gir kjøkkenet ditt den endelige finishen. Trenger du en dobbel vask ? Skal den være nedfelt, underlimt eller heldekkende?


Vi har vasker i flere former og størrelser. I et stort kjøkken kan en mindre, rund vask ved kjøkkenøya være et praktisk supplement til den vanlige og kanskje større vasken. Når du planlimer, får du en vask som er på nivå med kjøkkenbenken. Forskjell på plan- og underlim.


Når du underlimer , limes overkanten av vasken til underkanten av benkeplaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.