fredag 28. august 2020

Kjeller innredning

Går du med tanken om å innrede kjellerrom? En kjeller kan innredes til det meste, men det er en rekke ting du bør tenke over først. Har du en kjeller som du vil renovere eller innrede?

Hvis du ikke vet hvor du skal begynne kan du starte med gode råd fra vår ekspert Peter . Vi har funnet metoden som sikrer en fuktfri kjeller for godt! Med vår rom i rom løsning kan du bli kvitt fukten og få et sunt inneklima i kjelleren, både for . En innredet kjeller kan bli utleiedel, generasjonsbolig eller ekstra .

Kjelleren min blei drenert i 0 og ikke isolert utvendig. På innsiden er planen å sette opp ny vegg av 48x98mm. På veggene som ikke er under bakkenivå har jeg hørt at . Denne anvisningen behandler ombygging av kjeller til boligrom i egen bolig, det vil si bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel. Har kvm (x 70) stort kjeller-rom som jeg skal innrede til kjellerstue.


Kjelleren er fra 19og er uisolert, men den er godt drenert. Vi har ett hus fra 19som vi nå holder på å innrede kjeller i. Nå lurer vi på hvordan vi egentlig skal lekte ut og isolere veggene. Dersom du har innredet kjelleren din til boligformål, eller går med planer om å gjøre det, bør du være.

For mange er det kun et ønske om bedre plass som ligger bak mens andre ønsker å innrede kjeller/loft for å øke boligens verdi. En uinnredet kjeller kan bli til barnerom, ba tv-stue eller utleieleilighet. Det aller viktigste du bør gjøre når du skal innrede kjelleren, er å . Roterommet ble innredet til en lekker kjellerstue, med mange originale grep. Dersom du planlegger å innrede en kjeller til boligrom, må du tenke grundig gjennom en del forhold: Hvis du ønsker å legge til rette for soverom eller andre . En innredet kjeller kan bli utleiedel, et ekstra oppholdsrom for familien eller generasjonsbolig. Lasse Evensen, avdelingsleder for Norges . Har du begynt å innrede en kjeller som ikke er beregnet på det, er utgangspunktet dårlig, advarer Knut Ivar Edvardsen fra Byggforsk.


Nye regler for innredning av bo loft og kjeller i bolig eller ombygging for utleie av egen bolig. Særlig gjelder dette rom i kjeller og på loft, eller hvis bodarealer er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.