tirsdag 30. juni 2020

Inspirasjon soverom

Her er vakre og inspirerende soverom fra BoligPluss-leserne! Her har vi samlet et utvalg av noen av de fineste soverommene vi har. La deg inspirere av hvordan de har klart å kombinere stil og kos i disse .

Du kan tjene 30kroner på å gjøre om kjøkkenet til soverom. Det skal være mørkt og mystisk på soverommet. BLÅTT, MØNSTER OG TEKSTILER: Velur, bomull og lin vil du se mye av på soverommene. Også tyngre stoffer som fløyel er på vei inn i .

Hvit og lys grå dobbeltseng i et soverom med hvite mursteinsvegger og tregulv. Finn og lagre ideer om Små Soverom på Pinterest, verdens idékatalog. Aller helst skal rommet være som et hotellrom – et soverom med flere. Barnerom og soverom - få nyttige rå tips og inspirerende artikler, for eksempel om hvordan du pusser opp barnerommet eller lager sengegavl til soverom. Bli inspirert av vakker inredning til soverommet.


Her viser vi fine kombinasjoner av collage og bildevegger. Produktene på bildene handler du gjennom å klikke . Taket på soverommet er nok det taket i boligen du ser mest av. Lene blogger om trender, tips og inspirasjon. Da er det bare drømme seg inn i nytt soverom, sette av en helg og brette opp armene.


Men mange andre skal hive seg rundt å pusse opp soverommet. Trenger du inspirasjon til interiør på soverommet? Her får du noen veldig enkle tips som kan dytte deg i riktig retning.


Gjør noe vakkert og godt ut av rommet hvor du tilbringer en. Abonner på vårt nyhetsbrev, og få flotte tilbu inspirasjon og smarte tips via e-post. Du kan se flere inspirerende soverom hos NIB. NIB denne måneden Mange flotte bidrag der! GI SOVEROMMET EN MAKEOVER: Interiørbloggeren Inger Beate.


Alle vil ha hotell-look på soverommet sitt. Ifølge redesignekspert Signe Schineller er det fullt mulig å forandre soverommet i løpet av en helg. Nina fra Stylizimo blogg har malt soverommet i det nye huset. Norges mest inspirerende interiørbutikk i over år. Stedet interiørstylistene hendvender seg for inspirasjon.


I dag blir det litt bilder fra soverommet vårt. INTERIØRTIPS: Soverom for flørt, forførelse og nytelse. Jeg er en blogger, skribent og stylist som ønsker å inspirere DEG. Nedenfor er bilder av barnerom til inspirasjon. Soverom Farge Inspirasjon : Megler: - To personer var i ferd med å ha seg . Bare kunstige planter på soverommet vårt.


For et vakkert soverom Hege ♡ Mye fin inspirasjon her! Før vi flyttet inn i det nye huset ble de fleste rom, inkludert soverommet, tapetsert og malt. Men bortsett fra det, har soverommet til nå vært noe .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.