tirsdag 5. mai 2020

Slukrenne garasje

Dreneringsrenne av resirkulert komposittmateriale, med galvanisert metallgitter. Tilkoblinger og hjørneløsninger for flere ulike kombinasjoner. Passer til: garasje ,. ACO Box 1:Verksteds- og garasje.


De er svært praktiske å støpe ned i garasjen for å forhindre at vann og smeltet snø blir liggende under bilen. Dersom en skal ha sluk i garasjen er det krav om oljeutskiller på denne.

Legger du ned et sluk eller slukrenne uten utskiller så legg en plate . Det gamle dekket er nå hugd bort og det gamle støpejernssluket skal også byttes . Jeg skal støype imårra og sluk i garasje har blitt litt bortglemt. Så det som er aktuelt er en sluk renne med porten. Dette fleksible systemet er bygget opp av moduler med et bredt tilbehørsprogram.


Dermed blir det lett å sette sammen o. Brukes til garasjer , innkjørsler og parker. Tre meter renne med rist, samt to endelokk, en overgang og en løvrist leveres pakket i eske ferdig til levering.

Det finnes i dag to produsenter av slike slukrenner som er godkjent gjennom Sintef Byggforsk, og det er Blücher og Unidrain. Sitter med planer om å få bygge meg garasje , endelig! Ser mange, mange flotte garasjer her. Utvendig tilbehør Bufret Utvendig tilbehør. Mangler: slukrenne Utvendig tilbehør - Igarasjen.


Viser 1–av resultater. Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter gjennomsnittsrangering, Sorter etter nyhetsgra Sorter . Forskaling, isolering, armering og støping av gulv til garasje. Gulv leveres ferdig pusset, med en sluk (eller slukrenne ) og samt acodrain renne . Gulv i garasjen utføres i betong med innstøpte varmerør for opptørking av vaskevann og smeltet snø, med fall til slukrenne tilknyttet oljeutskiller. Betong,Murer Har en garasje på ca.


Samt slukrenne 7meter foran garasjeport. Bør også legge fall ca 1:1med f. Nedsenket dusjnisje med slukrenne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.