onsdag 29. april 2020

Jula sirkelsag

Robust bunnplate av kompositt for enkelt bytte. Lett tilgjengelige kullbørster for lang holdbarhet. Integrert sagsponvifte gir god sikt ved sagelinjen.


Rimelig sirkelsag med god motoreffekt som lar deg sage opptil mm dypt ved 90°-saging. Leveres med sagblad (1x mm, stk tenner). Dewalt DWE5er en velbalansert sirkelsag som bare veier kg og dermed har et veldig bra forhold mellom vekt og kraft.

Batteri og lader selges separat. Den har en maksimal sagedybde på mm ved 90°-saging og kan gjæres trinnløst opptil 48°. Høykvalitativ, ledningsfri sag med laserlinje for nøyaktige snitt. Kan stilles inn til gjæring og knapp til låsing av spindel. Vekt med batteri: kg.


Hardmetallblad (1x mm, stk tenner), bladnøkkel og parallellanslag med skala følger med. Vedlikeholdet forenkles og levetiden forlenges takket være lett tilgang til kullbørster og spindellås. Parallellanlegg og blad følger med.


KS 55-er en kompakt og kraftig sirkelsag dimensjonert for krevende arbeidsmoment og -materiale.

Den er både bekvem og enkel å bruke takket være de ergonomiske . Kraftig og stabil sirkelsag med trinnløs gjæring 0-45° og enkel innstilling av sagedybde. Laserlinjen gjør at det er enkelt å sage riktig. Bunnplate i trykkstøpt aluminium. Praktisk styreskinne i aluminium som gjør det lettere å sage med sirkelsag og gjør at du sager rett. Enkelt å feste sagen på glideplaten.


Effektiv modell med mm sagedybde! Hurtiglåsespaker gir rask og svært nøyaktig innstilling av sagedybde og gjæringsvinkel. Høytytende, batteridrevet sirkelsag med trinnløs gjæring opptil 50°, formstøpt og robust bunnplate i magnesium, støvavsug, elektronisk motorbrems og knapp for låsing av spindelen. Noen som har vært borti disse eller tilsvarende? Kommer tilbake med egne erfaringer.


Sirkelsag - gressklipper, motorsag, snøfreser, gresstrimmer, hagemøbler, høytrykkspyler, kantklipper, olje, plentraktor, stihl - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Samtidig kjøpte vi en liten batteridrevet sirkelsag , kjekt å ha. Vi kjøpte først hoveddelen FKS 1på Clas Ohlson til 5kroner, men de hadde ikke ekstra skinner. Det fant vi hos Jula som har begge deler i sortimentet.


Ekstra skinne kostet 499. Nå har Clas Ohlson også fått varenummer på ekstra skinne). Sammenlign priser på Dewalt DWE5Sirkelsag.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Man kan få byggsjappa til å kløyve bordene, men det er ikke noe problem å kløyve 250m med hånd sirkelsag og så lenge du ikke er snekker vill jeg si at bord sag er litt. Har en dårlig dykksag men kan jo se på håndsirkelsag med styringsskinne.


Så spørsmålet er vel om de ekstra pengene er verdt det nå, eller om en rimeligere sirkelsag vil kunne fylle behovet for å kutte plater rett nok, ved hjelp av. Har jo ofte brukt penger i butikker som selger varer dyrere enn de rimeligste alternativene som følge av at jeg likte servicen jeg fikk, senest nå i jula.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.