mandag 30. mars 2020

Hvit treningstights

Treningstights fra kjente merker. Gratis frakt, lynkjapp levering og dagers åpent kjøp. Velg blant mengder av nyheter hver dag.


Ikke la en gammel treningstights med falmende farger og slarkete glidelåser ødelegge motivasjonen, sikre deg det beste fra vårt store utvalg av tights. Med de siste årenes rådende fitnesstrender har utvalget virkelig tatt både .

Merkevarer som Nike, 2XU, Kari Traa, Johaug og flere! Finn din favoritt hos sport1. Vi har treningstights som passer til variert bruk, enten det er sykkel, løping, . Den har bred vrangbord som holder inn og former midjen. Skjult nøkkellomme i linning i mesh.


Transparent trikot nederst på bena. En treningstights i hurtigtørkende funksjonsmateriale.

Stort utvalg fotball- og . Tights som gir deg lyst til å trene. Vi vektlegger høy komfort, kvalitet og god passform i alle våre treningstights. Vi har et stort utvalg tights fra kjente merkevarer . Vi oppfordrer nødvendigvis ikke til å bruke treningstights på kontoret, men du kan gjerne kombinere treningstøy med streetwear-elementer. Super kul tights i Lycra med kult mønster.


Denne tightsen sitter som støpt på kroppen, og har en slankende effek. Polyamide Elastane Maskinvask 30° . Elastisk materiale som er meget behageli. Sømløse, uten komfortable merkelapper og med flatterende detaljer. Sort og burgunderrød treningstights fra HM, 2kr.


Bruker: Dame, Teknisk lang løpetights i pustende og fukttransporterende materiale. God passform og mye elastisitet gir topp bevegelsesfrihet. Trendalartreningstights.


Også Kylie Jenner rocker tights og styler treningstightsen med hvite sneakers og caps, men gjør antrekket litt . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Vi har testet treningstights for damer, testvinner er Houdini w´s cross tights. Myk , og bre litt tett linning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.