fredag 28. februar 2020

Maling bomull

For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…. La oss si du maler veggen din supermatt med fargen Lady Pure Color 72Chi, mens . Varig vakre vegger; Vår mest robuste maling; Meget flekkavvisende.

La oss si du maler veggen din supermatt med fargen LADY Pure Color . Da er du allerede bundet, for fargen industrien ofte kaller hvit, tilsvarer 14Bomull (S0502-Y) som er en gulaktig, hvit tone. Mot slutten av 90-tallet og litt utover .

At Egghvit og Bomull passer til alt er dessverre en myte. Klassisk Hvit, 83Hvit Komfort, 16Letthet, 10Egghvit og 14Bomull. At Egghvit/Bomull er standardfarge på ferdigmalt listverk, dører og vinduer er helt . De står jo opp om dere skjønner og er lenger ut i veggen - så vil man faktisk se forskjellen om man maler en hvitere farge på vegg og takk? At Egghvit/Bomull er standardfarge på ferdigmalt listverk, dører og vinduer er helt absur mener fargerådgiver Dagny Thurmann-Hoelseth. Jeg maler sjeldent en vegg uten å sjekke hvilken NCS-kode den har.


Egghvit har kode 0502-Y mens Bomull har kode S 0502-Y. Da Toras taklampe gikk i gulvet, tok hun saken i egne hender. Mange velger ferdigmalte vinduer og dører.

Det industrien ofte velger å kalle hvit, tilsvarer fargen Bomull eller Eggehvit/Egghvit. Driver og maler karmer/lister med Supreme Finish, men den er tydelig hvitere enn ferdigmalt listverk og dører. Smartpanel Trend - Maling Bomull liter. Smartpanel Flekkmaling brukes ved reparasjoner av små skader i Smartpanel vegg- og takpanel. Jeg har nå skjønt at hvitt og hvitt ikke er det samme og at bomull ikke er så . Ferdig oppspent bomullslerret på mm tykk blindramme av gran.


Grunnet med lag akrylgesso for både olje og akrylfarger. På butikken anbefalte de Bomull siden dørene og listene er bomull,. Det gjelder også de som kommer inn og kjøper maling for å male selv.


Utstyr - teknikk - maling - farge - glansgrad. De aller fleste er i en farge som samsvarer med Ladys bomull (Jotun), men har du fargekoden .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.