tirsdag 18. februar 2020

Maling av gulv

Eksperttips for deg som skal male ulike typer gulv, som for eksempel parkettgulv, laminatgulv og heltregulv. Stadig flere vil ha farge på tregulvet og malte gulv er populært igjen. Det finnes spesialmaling for gulv og i de fleste tilfeller brukes oljebaserte.

Vi viser deg hvordan du får et nytt gulv på en helg. Det er ikke så vanskelig, men det krever godt grunnarbeid. Som mye annet, er forberedelser viktig når du skal male gulv.


Skitt og flekker i underlaget påvirker vedheft og utseende.

Maling er den enkleste måten å fornye gulvet på. Men det er ikke alle typer som egner seg like godt. Hun får daglig henvendelser fra folk som har lyst til å male gulvet sitt, hvor de mest populære nyansene er hvittoner og lys beige, men også . Det krever litt forarbei men maling av gulvet er lettere enn du tror.


Tre/parkett: Flaten må være ren, tørr og fri for såpe, bonevoks og fettstoffer. Jeg får stadig henvendelser på mail om spørsmål vedrørende maling av gulv, hvor jeg svarer med å henvise til et innlegg jeg laget i mars 2010. Male parkettgulv kan gjøre susen på en sliten parkett. Billigere og enklere enn å skifte gulv også.


Tregulvet blir skinnende fint hvis det får tre til fire strøk hvit gulvmaling med malerullen.

Men du skal sørge for å gjøre gulvet grundig rent før du maler slik at . Det er ekstremt slitesterkt og rengjøringsvennlig. Stadig flere velger å male gulvet fremfor å legge nytt. De fleste gulv kan males, men hvordan resultatet blir, er avhengig av at du følger noen . Frisk opp den slitte parketten med farget olje eller maling.


RsV Gulv Maling AS er et selskap som tilbyr og utfører alle relevante oppdrag i malerfaget samt byggtapetsererfaget. Dette omhandler blant annet gulvlegging, . Et slitt gulv med riper, merker og flekker er et trist syn. Men det går an å fornye gamle gulv med maling.


Dessuten gir et fint gulv hele rommet et løft. Strandgaten Maling Gulv og Tapet — Vis kart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.