torsdag 30. januar 2020

Spa badekar

Du har ingen produkter i handlekurven. Vi har også spa ‐ badekar , Jacuzzi, boblebad og massasjebad. Leter du etter et flott badekar ? Se de mange badekar på nettkatalogen til BAUAHS.


Vannlås og flexslange til badekar og spa. Her finder du Danmarks største udvalg af badekar og spabade!

De ble skapt for å gi Dere mulighet til å slappe av i deres eget hus eller hage . Sitteputen som er 40x30x15cm . Og Duravits spa -system gir en enda sterkere følelse av velvære. Med Duravit spa -kar opplever du ikke bare boblende badeglede, men også gunstige ettervirkninger: Luftboblene stimulerer . Vi kan tilkoble Spa-funktioner til alle badekar, så du får et luksuriøst spabad. Få luksus og velvære med spa badekar. Badekar med spa -system.


Et Danline kar er bygget til at holde i mange år.

Phantom boblebad er et unikt boblebad fra Coast Spas fra Canada. Boblebadet har de viktigste funksjonene som et boblebad skal ha samt et utrolig fint . God kvalitet til den rigtige pris. Wellmores flotte badeløsninger er designet til det Skandinaviske hjem. Stort udvalg i badekar og spabade.


Få inspiration til dine badedrømme. SPA Jelly Bath er et pulver du heller i badekaret , og i løpet av noen minutter gjør det ikke bare vannet velluktende av lavendel, sjasmin og bergamott, det . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Våre behandlinger i badekar av tre. Vi utfører alle bad i kombinasjon med lysmassasje. Alle badene kan du også bestille som enkle behandlinger.


Med Vegas modellen skaper du intim atmosfære eksklusivt for 2-personer – passer perfekt for rekkehuset eller den lille hagen. Ditt lekre hjemme- SPA kan gi grobunn for legionellabakterier. En gang i måneden bør både badekar og sirkulasjonssystem desinfiseres, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.