torsdag 30. januar 2020

Sette opp yttervegg

Hvordan bygge opp ny yttervegg etter norsk standard. Det kan også settes opp to vegger med atskilte stendere for å oppnå en vegg med ekstra god. Yttervegg med trestendere og utvendig isolert med RockVegg.

Det er flere hensyn å vurdere når man skal bytte eller sette opp ny utvendig kledning. Denne veiledningen vil forsøke å belyse noen av dem. Petersen Bygg om viktigheten av lufting i yttervegg.


For boligbygning kan kravet til energieffektivitet opp- fylles ved.

Dermed unngås mugg- og råteskader og fuktblærer i malingen. En slik lufting oppnår du ved å sette opp lekter utenpå vindsperren, og som kledningen spikres . Etterisolerer du ytterveggene kan du gå en varmere, billigere vinter i møte. Det er sjelden mulig å etterisolere en eksisterende bolig opp til et slikt nivå.


Takutspringet kan sette en naturlig grense for hvor mye veggen lar . Du blir kvitt kuldebroer; Du får tettet luftlekkasjer og reparert skader i yttervegger . Det enkleste er å sette opp en vegg med tynne plater. Ytterveggen i betong skal isoleres på innsiden 13. VIDEO: En kald yttervegg kan lett isoleres med en ekstravegg.

Til å vise teknikken bygger vi et lite stykke. Vurderer å sette opp et anneks på tomta som. Skal ha opp en yttervegg som skal isoleres og kles. I forbindelse med oppussing av kjellerstue trenger vi noen som kan 1. Fjerne eksisterende fliser/varmekabler i kjellerstue, totalt 1kvm med . Jeg har en yttervegg i kjelleren som består av ca cm betong.


Om det er det du tenkte, så blir det da å sette opp stendere, isolere mellom. Få tilbud fra flere leverandører fra Tjøme. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer.


Småhus og fritidsboliger med laftede yttervegger trenger ikke. Best Mester Pawel Kusztelak en negativ omtale for oppdraget Rive og sette opp en ny yttervegg. Det er bare å sette opp hyller, møbler og hva man vil så lenge det ikke er.


Vi har soverom hvor en vegg er yttervegg, og der har vi cm rom . Sett inn knekkpunkt og parallell forskyvning. Start plantegning med å tegne ytterveggene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.