torsdag 30. januar 2020

Harmoni dører

Velkommen til Harmonie sin verden av dører, vinduer og garasjeporter! I Harmonie er vi opptatt av stil, kvalitet og sikkerhet. Enkel ytterdør eller garasjedør, inkl karm.

Harmonie har erfaring med å utvikle dører, og vi stiller krav til kvalitet og sikkerhet. Alle våre ytterdører i brosjyren har derfor komplett forsikringsgodkjent låse-. OlaHarmoniVisjonOm glassdører og sprosserSkyvedørerVedlikehold. Oladøra er en populær dør som sammen med den velkjente og særegne .

Harmonie Norge AS er et selskap som tilbyr flere anerkjente varemerker, de legger vekt på at kunden skal like utformingen på dørene. Det individuelle uttrykket i kombinasjon med høy kvalitet, stor. Alle Galleri Favoritt Sidefelt Overlys Vision Dynamikk Harmoni .

Vi vet at detaljene er det som utgjør helheten. Derfor er Kloppens dører utført med håndverksmessig fokus på detaljer. Slitesterk og værbestandig silikonoljemaling for utvendig treverk, basert på silikonalkyd.


Inneholder effektive sopphindrende middel. Valg av overflate på døren vil sette preg på interiøret, som gir rommet helhet og harmoni. Harmoni Dører - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


INNERDØRER Harmonie innerdører Hvit massiv Line serien Formpresset og kompakt Slett lett og kompakt Klassifiserte dører . Kjøkkenfronten Harmoni er en helt glatt, hvit front med mange muligheter. Store håndtak og knotter skaper blikkfang på skapdøren, og kan med fordel matches . Jøtul I 4Harmony inngår i Jøtul i 400-serien som består av tre hovedvarianter. Dette er en mellomstor peisinnsats med dører som kan foldes ut til hver side.


Harmoni R kvalitetsdør komplett med karm fra Kloppen Trevare Farge hvit NCS. Alle ferdig behandlede dører fra Kloppen blir overflatebehandlet i et topp . Det åpnet dørene for mer sosialisering – og samtaler som begynte med én øl og endte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.