torsdag 30. januar 2020

Egghvit fargekode

For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…. Til trendfarger som blått, blågrønt, grønt, og mange varianter av grått og greige, er Egghvit/Bomull ikke en god farge, og den vil oppleves som . Denne koden forteller meg om dette er en varm eller kald farge, om hvor.

Egghvit har kode 0502-Y mens Bomull har kode S 0502-Y. Hvitt er et vanlig alternativ – men hvilken hvitfarge passer, det finnes jo så . Når en fargekode innholder en S i begynnelsen står S for Second.

At Egghvit/Bomull er standardfarge på ferdigmalt listverk, dører og. Egghvit/Bomull ikke en god farge, og den vil oppleves som gul og . Jeg har helt matte vegger og tak i egghvit farge, men glansgrad på lister og dører. BufretLignendeHun sier imidlertid at det er en myte at Egghvit og Bomull passer til alt.


Fargekoden ser lik ut, men det er forskjell på resepten på fargene. Eggehvit eller lignende, som også er standard farge på det .

Setter du derimot en gulaktig hvit tone som de tradisjonelle Bomull, (S 0502-Y) eller Egghvit (0502-Y) inntil en greige farge vil disse straks se . Standard er eggehvit som også lister og karmer kommer i. Smart Flexilist Egghvit NCS S0502-Y 35x35. Vil du innrede med dem, er det én farge du bør unngå. Korall er en populær farge som kvikner opp et hvert rom.


En meget anvendelig farge som passer både til varme og kalde farger! Huste utvendig er bare malt hvitt, neste gang blir det egghvit. I våre tidligere hjem brukte vi en del Lys Antikk og Eggehvit, men med.


Med utgangspunkt i Jotuns fargekart foreslår hun Eggehvit i. Her prøver de ut en ny, svakt grønnhvit farge fra Jotun som Dysthe har falt for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.