mandag 2. september 2019

Ferdigmørtel

Vårt byggevarehus ved Eidsvåg i Bergen tilbyr ferdig mørtel til støping , muring og pussing. Vi har ferdig mørtel støpearbeider inn og utvendig. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Bferdigmørtel – 25kg sekk.


BFerdigmørtel fra Sika kan eksempelvis benyttes til å støpe i forskalingsblokker. PLAST som er en fordel i forhold til lagring.

Til støpearbeider inn og utvendig f. Jeg skal heve et betonggulv (kvm) med cm. Hvor mange sekker ferdigbetong (25kg) trenger jeg? Hos MAXBO finner du sement og mørtel av høy kvalitet til lave priser. Kjøp utstyr på nett eller i butikk. Btørrbetong Ultipro 25kg selges på Sør- og Vestlandet.


Scan Baderomsstøp: Scan Baderomsstøp kan benyttes både inne . Scan Sement Mørtel B-brukes bl. SCAN SEMENT MØRTEL B-20.

Produkt: Scan sementmørtel B-består av velgradert tørket san sement og tilsetningsstoffer. Emballasje størrelser: kg, kg, 500 . Inneholder stabiliserende, plastiserende og ekspanderende stoffer. Produktet inneholder frysepunktnedsettende tilsetnin- ger som sikrer at herding starter ved støping i kulde forutsatt at blandeinstruks følges. Ingen produkter funnet.


Du kan vel blande helt opp til 1:med san om du kan bruke så lav kvalitet på det du skal støpe. Og så kommer vann i tilegg da. Og regner du på prisen så koster en sekk sement 69 . Berstatter både Bog B30. Tørrbetong av Portlandsement, kvartssand (0–mm) og tilsetningsmiddel. Gir vann- og frostbestandig betong etter herding.


Kan brukes både innendørs og utendørs. Perfekt for å støpe søyler og for reparasjoner 20–1mm. Leveres i slitesterk og regntett plastsekk.


Glassfibermørtel brukes som puss til f. Iso- Fin og organisk overflatepuss. Blanding Blandes maskinelt i ca. Benytt vanlig mørtelblander. Hell først liter rent vann i blanderen,.

Pussarbeider rehabilitering: Løs puss, og felter som inneholder ”bom” fjernes. Veggflaten rengjøres for løse partikler med kost, trykkluft og lignende. Ujevnt underlag bør rettes av i forkant, slik at pusslaget får . Sugende underlag må forvannes, men fritt vann må ikke forekomme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.