fredag 26. juli 2019

Maling betonggulv

Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Tokomponent speilblank løsemiddelbasert epoxymaling for betonggulv.

Denne malingen har meget god utflyting som gir jevn og fin overflate på ferdigmalt gulv. Hey'di Råsterk Gulvmaling er vannbasert enkomponent maling på basis av. Skal til å male et betonggulv med 2komp epoxy-maling. Hvor lenge må jeg vente med å male et støpt betonggulv på 10cm ? Har store planer om å oppgradere vaskerommet i kjelleren, og kan godt tenke med en løsning hvor jeg maler betonggulvet lysegrått. Halvblank, vannbasert 2-komponent epoksymaling (base og herder), beregnet for maling av betonggulv innendørs, der det kreves en maling med god kjemisk . Et slitt gulv med riper, merker og flekker er et trist syn.


Men det går an å fornye gamle gulv med maling. Denne bruksanvisningen gjelder for plass-støpt betong. Hey'di Råsterk er vannbasert en-komponent maling for betonggulv på basis av epoxyforsterket akrylemulsjon. K blank og slitesterk løsemiddelbasert epoxymaling for betonggulv.


Malingen, Intergard 74 kommer fra International Protective Coatings, verdens ledende . Det er ekstremt slitesterkt og rengjøringsvennlig.

Hey'di Råsterk Gulvmaling er vannbasert enkomponent maling for. Råsterk maling til industri, verkste garasje og bolig. Jeg lurer på å male betonggulvet i verksted lokalet men lurer på hva som duger og ikke.


Jeg leier lokalet så jeg hadde ikke tenkt å bruke det . Hvilken malig er best, og finnes det maling for betonggulv? Går man til fargehandleren og ber om maling til et garasjegulv, tør jeg vedde på at de kommer . Betongmaling ute er ofte vanskelig og finne i god kvalitet. Det setter enormt store krav til en maling som skal tåle vær, vin sol og mekanisk . Epoksy må ligge på et dødt underlag (oftest betong). Heltregulv og betong er fine underlag for maling og i faghandelen finnes mange forskjellige malingtyper som er egnet for gulv. De fleste garasjegulv er grå betongflater som fort skitnes til.


Vi har et balkonggulv i mur/betong som ble malt for ca. Det har ikke flasset, men nå er tiden inne for en oppfriskning. Malingen flasset av de gamle murveggene og kjellerrommene var langt fra koselige.


Utstyrt med stålbørste begynte vi å børste veggene slik at . Hus, hage og oppussing: er det noen som har tips å komme med i valg av maling. Maling er den enkleste måten å fornye gulvet på. Maling egner seg best til tregulv og betonggulv, sier fargedesigner i Nordsjö, Tale . TreStjerner Gulvmaling anvendes på tre, betong, og laminatgulv. Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre. Beregnet på betonggulv, men kan også benyttes til overflater av tre eller fiberplater.


Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter. Sugende betonggulv kan mettes med fortynnet Gjøco Gulvolje. Professional Epoxy Gulv er en 2-komponent vannbasert Epoxy gulvmaling beregnet for betonggulv,. Ved overmaling av tidligere maling skal flaten rengjøres. Gjøco Gulvmaling er en halvblank, slitesterk gulvmaling basert på uretanalkyd.


Brukes innvendig på tre og gamle betonggulv. Innrøm det - dersom du ble tilbudt maling av gulvet istedenfor legging av. Malingslag på mørtel- eller betonggulv hindrer gjennomtrengning av vanndamp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.