fredag 26. juli 2019

Gulvteppe rosa

Valget av teppe er avgjørende for et roms uttrykk, og bør derfor gjøres med omhu. Hos oss finner du rosa tepper i en rekke ulike former og fasonger, og garantert et teppe som passer inn i ditt interiør. Fargetonene varierer fra dristige, sterke . Stort utvalg av interiør til barnerommet.


Småmøbler, dukkemøbler, kroker, knagger, kleshengere og gulvteppen i glade farger og morsom design.

Gulvteppe , rosa indianerfjær, fra Varanassi. Vakkert, håndvevd teppe i 1 bomull, med trykt motiv av indianerfjær og frynser av ubleket bomull. Vi elsker tepper, både ute og inne!


Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også lyddempende og gjør gulvet herlig å gå på. Røykgrå, brune, beige og grønne nyanser med innslag av for eksempel lilla eller rosa inngår i fargepaletten. Se hvordan du mikser materialer . Rosa og hvitt teppe i stilrent sikksakkmønster fra Kids Concept.

Påsydd logo med silhuetten av barnkammarboksymbolet i det ene hjørnet. Hos JYSK finner du et stort utvalg gulvtepper i forskjellige størrelser, materialer. Teppet passer like bra . Mange av teppene er også håndvevde - som KOLLUND teppe i grått og.


HAMPEN teppe , lang lugg, rosa. Et nydelig, håndlaget gulvteppe i 1 vaskbar bomull. Solidaria teppe i rosa med gutt jente. Nydelig vevd gulvteppe fra danske Sebra. Norges førende designbutikk.


Kjøp Muuto - PLY Rugs hos designdelicatessen. Vi gjør det trygt og enkelt å handle på nett. Rosa , håndlaget gulvteppe med hvite prikker fra spanske Lorena Canals.


Et rektangulært gulvteppe i bomullskvalitet med trykt paradis-motiv på oversiden. Vaskbart gulvteppe fra Lorena Canals. Lekkert på barnerommet eller i stuen! Kan vaskes i vaskemaskin.

Håndlaget gulvteppe i 1 ull og moderne orientalsk mønster. Flott, avlangt gulvteppe som passer fint på barnerommet. Eller kanskje like fint i gangen eller på kontoret? Flott og praktisk gulvteppe fra spanske Lorena Canals.


Nå trenger du ikke å bekymre deg over lek med skitne barnehender eller husdyr med våte poter. Top Kids Concept Matta . En nydelig detalj til interiøret på barnerommet, men kan fint brukes i resten av huset også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.