fredag 28. juni 2019

Male trapp hvit

I denne kjekke videoen fra Jordan ser du hvordan du male trapp og få et godt resultat. Her får du hjelp med både malerverktøy, fremgangsmåte . Trappen er møbelet som knytter huset sammen, og er derfor utsatt for slitasje. Noen som har malt en innetrapp i furu hvit ? Hvilken farge skal jeg male trappen ?

QuusTnlrAAw Lignende 10. I dette huset skal vi male trappen. Begynn alltid med en grundig rengjøring, . Veggene i gang, stue og trappeoppgang er i fargen bomull, mens tak er i fargen eggehvit. Det skal males klassisk hvitt oppe, nede er det allerede malt i hvit lin.


Som pga dårlig lys har litt lillaskjær. Var inne på tanken å male trappa i en .

Vask først med rengjøringsmiddel beregnet for bruk før malearbeid. Nå er bortimot alt i huset malt, bortsett fra trappen. Skal selvsagt ha den hvit ! Tenkte å male den hvit , og har allerede dradd over en runde med . Vi har bestemt oss for å male trappen i flere farger med et type ”teppe.


Først malte vi de ytre stripene med fargen Nano Hvit fra Flügger maling. Hvis trappen skal brukes under malingen, markerer du med teip de trinnene som ikke skal males. Når du har malt annethvert trinn og malingen har tørket, flytter du markeringene og maler resten av trappen. Rens med TreStjerner Gulvrens. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk.


Male dør - steg for steg. Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret for å minimere . Andre leverandører som leverer malt furu bruker termen hvit grunnet furu på. Dersom du har tenkt til å leie noen til å male trappen din er vår erfaring av det . Det finnes hundrevis av ulike hvitfarger - men hvilken skal du velge? Du kan selvfølgelig ta jobben med å male alle detaljene i en ren, nøytral farge som vil .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.