mandag 24. juni 2019

Hvordan bli elektriker som voksen

Jeg tror det er mangen som har peiling på dette. Er år og vil bli elektriker 12. Elektriker utdanning 20. Starte på yrkesfag som 30-åring 8. Har lyst å bli elektriker!

Hvordan bli elektriker i voksen alder? Og hvordan funker nettstudier? For å bli elektriker kreves det litt lenger praksis enn fem år, siden læretida for elektrikere er et halvt . Noen omskolerer seg, og noen har nylig ankommet landet.


Det er ikke bare 16-åringer som vil bli elektrikere. De gikk da som voksen lærlinger og fikk hjelpemontørlønn under hele . Både voksne med og uten rett til videregående opplæring .

Voksenopplæringen tilbyr videregående opplæring for voksne. Videregående skole og så lærling eventuelt voksenlærling. Mannen min vil gjerne bli elektriker. Yrkesfaglig i voksen alder - Karriere og utdanning. Hvorfor kaller voksne vgs-elever seg for studenter.


Flere resultater fra forum. Bufret Læretiden vil da bli redusert. Retningslinjer for dette finner du i forskrift til opplæringsloven.


Inngår du en slik lærekontrakt, kan kravet til opplæring i fellesfag . Eksamen avlegges på nærmeste videregående skole. Jeg skal nå i gang med å søke om læreplass og da må det vel bli voksenlærling. Jeg vet ikke hvor vanskelig det er å få plass eller om man må . Hvis du vil jobbe for eksempel som elektriker eller helsefagarbeider, må du ha yrkesfaglig utdanning.


Er man gjennomsnittlig god i matte . Bli med på vårt eventyr! Les mer her om vår bruk av informasjonskapsler, herunder hvordan du velger .

Jeg har hatt full jobb som hjelpearbeider i en elektriker bedr. Disse to eksamenene må du ta uansett scenario dersom du skal bli elektriker. Hvis du vil bli elektrikerlærling hos oss, må du ha gått elektrofag på videregående med fordypning elenergi, eller tilsvarende voksenopplæring. Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne elektrikere.


Så jeg fikk veldig lyst til å bli elektriker for en stund sida, og oppsøkte derfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.