tirsdag 25. juni 2019

Kjøkken høyglans hvit

Kjøkken høyglans hvit

Vasker du bilen med dårlige kluter, ja da får du riper. Dessuten, så er vel ikke kjøkkenet ute i trafikken på saltede veier og støv så ofte heller da, så de ripene skal du ta det helt med ro med Musehus. Elegant og moderne modell med mykt avrundede kanter som skaper et diskret lys- og skyggespill langs alle skillelinjer mellom skuffer og skapdører. Frontene har høyglanset overflate i glossy finish. Med riktig belysning får du et herlig stemningsfullt kjøkken med mye bling.


Kjøkken høyglans hvit

Og som samtidig byr på . Gloss White Her med en smart kjøkkenøy med ekstra brede skuffer. Finn din nærmeste Epoq-forhandler her. Husk at farger og detaljer kan se annerledes ut på skjermen enn i . Stilren og minimalistisk kjøkkenfront i hvit høyglans. Den er i tillegg veldig lett å rengjøre. I miljøet har vi brukt benkeplaten Svart Struktur, som gir en spennende kontrast til det lyse . Et elegant og moderne drømmekjøkken.


Uni høyglans er en stram, estetisk og praktisk modell med malte fronter som gir en glatt og lekker finish. På alle våre kjøkken kan du velge din personlige stil - høyteknologisk og stilrent eller heltre benkeplate for et varmere uttrykk. For å se nærmere på denne og andre modeller – ta . Den enkle lyse stilen appellerer til mange av oss nordboere, enten det nå gjelder farger på vegger eller møbler.


Kjøkken høyglans hvit

Da er det kanskje ikke så rart at mange har forelsket seg i møbler og interiør- og kanskje spesielt kjøkkeninnredninger - med overflater i hvit høyglans. Forhandlere skryter av materialet, som ikke . Vi har hvit høyglans kjøkken OG hvit høyglans benkeplate. På benkeplata har vi valgt børstet stålkant og det ble kjempe fint! Veggene våre er lyyyyys grå! Hvordan er høyglans benkeplate i forhold til riper?


Anonymous poster hash: 5c987. Liker dere møbler med høyglans ? Høyglans kjøkken helt ut? Kjøkken , vanlig hvitt eller høyglans ? Med RINGHULT får du et lett.


Kjøkken høyglans hvit

Form og estetikk møter funksjon i Linea Gloss fra Kvik. Stikk innom og bli inspirert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.