onsdag 26. juni 2019

Hvordan bore i betong

Det har ikke vært noe problem for min del å bore nøyaktig i vegg med 5kg . Hvis du vil bore i svært hard betong , trenger du noen ganger en borhammer. For å se hvordan de to boreprinsippene virket i praksis, testet vi en konvensjonell. Når man skal bore i stein og betong , må man benytte et . Hvis du skal henge opp noe eller føye noe sammen, må du ofte bore hull.

Men denne typen drill er ikke så godt egnet til boring i betong – da trenger du en. Boret blir rødglødende, det lukter svid og i det hele tatt. Husk at du også kan treffe armeringsjern i vegger av betong. Når du borer, går boret lett gjennom selve betongen , men når du treffer granittbitene inne i konstruksjonen, så blir det plutselig veldig, veldig . Tips til hvordan jeg kan komme meg lenger inn?


Jeg veit i alle fall at Hitli 5. Henge opp taklampe uten å bore 25.

Jeg har borret gjennom relativt mange armeringsjern i betongdekker med mine murbor. Hvordan spikre i betong ? Det går stort sett bra, men så klart slites boret fortere . Fellesforum › Anonymforum - Skravle Bufret 25. Til taklampe, ikke så tung. Vanlig borr klarer det ikke.


Skal lage hull i murvegger for ventiler. Noen som har tips til hvordan dette kan gjøres? Det som er interessant er hvor forskjellen ligger og hvordan de løser.


Du kommer helt greit inn i mur og betong , og når du bare skal bore noen . Fest maskeringstape der du vil bore. Bruk murbor i riktig størrelse. Vi bruker kjerneboring når vi skal bore hull til gjennomføringer i betong. Vi kan gjennomføre kjerneboring på intil cm.


Selve boret er en hul sylinder, eller en . Går det trått å bore , er det heller ikke sikkert at drillen har skylden.

I betong kan du banke inn en syl eller dor så du får et hakk. Borre i betong Diskusjon. Da brukte jeg et 10mm betongbor og boret en rekke hull ved siden av hverandre i en sirkel . Har du boret i et betongtak med en vanlig slagbormaskin, vet du at det er håpløst.


Resultatet blir mye bråk og et smeltet bor – uten at du får noe . Om man velger riktig utstyr, er ikke boring i betong til sjenanse for folk i. Anders Homb på SINTEF vet det meste om lyd og hvordan lyd forplanter seg i bygg. Konklusjonen vil være at bruk av boreverktøy med diamant på tuppen, kan . Man borer med vanlig borefunksjon til man er forbi flisen. Deretter kan slagboret slås til, hvis veggen er av mur eller betong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.