tirsdag 25. juni 2019

Bonemiddel gulv

Statguard bonemiddel for vedlikehold av ESD sikre gulv. Friske og rene gulv er grunnlaget for et godt innemiljø. Bonemiddel; Mopp eller lignende til å tørke gulvet med på stedene hvor vannsuger .

Jeg har alltid forestilt meg bonig som noe man gjør på skoler og i bedrifter med digre maskiner og sånn. Staples Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Har et laminatgulv i utleiedelen, som er matt. Det er selvfølgelig ikke så dyrt å bytte den ut, men finnes det et eller annet man kan smøre det inn .

Daglig renhold utføres fortrinnsvis med tørre rengjøringsmetoder, for eksempel støvsuging eller tørrmopping. Tror du bare skal rengjøre godt, smøre på bonemiddel, la det virke og deretter tørke av. I store deler av huset vårt har vi lakkert parkett på gulvene. Disse behandler vi med Johnson parkett polish 2-ganger i året.


Rengjøring: Gulvet må aldri være gjennombløtt når du vasker det – da trenger vannet ned i sprekkene og kan gi skader både på treverk og overflate.

Er det noe jeg kan bruke på dette for å få det ordentlig rent? På en del flasker med bonemiddel står det i alle fall at du kan bone. Husker da mamma bonet gulv hjemme, det var forbudt å gå på før neste . Lilleborg Profesjonells anbefalte metoder for rengjøring og vedlikehold av gulv . Den rengjør og beskytter gulvet samtidig. Vaskevoks brukes når linoleumen blir litt matt.


Bruk vaskevoks som beskyttelse på nytt linoleumsgulv . Etter rengjøring, kan det være nødvendig eller ønskelig å gi gulvet en fin touch. På NORDEN OLJE vil du finne både voks og bonemidler. Innovativ, langtidsvirkende gulvpolish egnet for alle vannbestandige gulv. På grunn av produktets avanserte egenskaper kan Isi maxx påføres kort tid etter . Klarer seg med kluter, bonemiddel og en gulvsleik.


SpaCare Beauty Polish brukes til forsegling, polering og vedlikehold av alle overflater i boblebadkar og badekar. Ei på jobben matta ned gulvet fullstendig ved å bruke grønnsåpe, så det har jeg kutta ut nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.