onsdag 8. mai 2019

Liten gyngestol

Dette skulle strengt tatt vært julegaven til Ludvik, men jeg greide ikke å vente. Så i år, som i fjor, får han en førjulsgave :) Greit at han er så liten . Eames gyngestol designet av Charles Ray Eames i 1950.

Det er en liten og nett stol som passer inn i alle hjem, selv en liten leilighet. Må visst rette opp litt mht forrige innlegg her på bloggen: Disse gyngestolenes opprinnelsessted er ikke Japan slik jeg trodde ; . Posted in Stoler Tagged gyngestol Leave a comment. SOLGT LITEN GYNGESTOL 65- CA CM HØYDE RYGG, CM BREDDE SETE, CM HØYDE TIL SETE, CM BREDDE MED ARMLENER. Vi tok en tur på skeidar her om dagen og da kom jeg over denne herlige gyngestolen til barn. Selvfølgelig måtte lillegutt få en slik, han hadde . Et pikebarn, sitter i en liten gyngestol med svart, brodert pute bak ryggen hennes.


Hun har hårsløyfe, mørk kjole med hvite striper i kjolekanten. Til høyre sitter to dukker i en liten gyngestol. Antikk restaurert liten gyngestol, i vaskeekte 90-talls farger!


Den er ikke mye brukt, så ingen slitasje på stoffet. Den lille gyngestolen som vi alle kjempet for å bruke. Her satt vi klar framfor svart hvitt tv apparatet og ventet.

October 20– 4:pm; Posted in Uncategorized. En liten gyngestol til en liten STOR person! Vi på Hjertehjort er så heldige å få bli med på en møbellåve som er i regi av Blåkors.


Gyngestolen er liten og nett og en kjempegod ammestol, men også en lekker og god stol i sofagruppen. RAR gyngestolen er en allsidig liten sak og femdeles en . Vitra Eames Plastic Armchair RAR gyngestol er en flott tidløs klassiker fra Vitra. Eames gyngestol er liten og nett og passer inn i de aller fleste hjem, selv små . Ellers i fin stan Tønsberg, Vestfol kr 500. Hjemme har det flyttet inn en liten gyngestol,har alltid ønsket meg en. Nå nyter den fine høstdager på kjøkkenet mitt.


Hermann fikk en nydelig liten gyngestol i dåpsgave fra gudmoren sin. Stingray gyngestol fra Fredericia Furniture, designet av Thomas Pedersen. En iøyenfallende, nesten futuristisk tolkning av den klassiske gyngestolen som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.