tirsdag 30. april 2019

Elsikkerhet

Nyhetsbladet Elsikkerhet utgis av DSB, og har to utgaver i året. Elsikkerhet er et felles uttrykk som handler om sikkerhet knyttet til elektrisitet ved elektriske anlegg og elektrisk utstyr. Strøm er i utgangspunktet en farlig vare . Elsikkerhet Norge skal være Norges toneangivende aktør i markedet for DLE- tjenester.


Vi ønsker å heve status og oppmerksomhet rundt vårt fag, og sikre våre.

Det Lokale Eltilsyn (DLE). Alle nettselskap er ifølge Tilsynsloven pålagt å føre tilsyn med elektriske anlegg og utstyr innenfor sitt forsyningsområde. Infratek Elsikkerhet er en del av Infratek-konsernet, og har rundt ansatte med kontorer i Oslo og Sarpsborg. Vi bidrar til at medlemsbedriftene legger vekt på elsikkerheten og prosjekterer trygge . Frost Elsikkerhet driver med tilsyn og kontroll av elektriske anlegg og tilbyr dermed leveranse av alle tjenester knyttet til nettselskapets DLE-funksjon.


Elektrisitet er blitt en viktig del av hverdagen vår, men må behandles med respekt. Les mer om hva elsikkerhet egentlig er.

Styrende policy og lovgivning. Prosedyren er underlagt Funksjonspolicy for elsikkerhet og Instruks for leder for sikkerhet. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og . Elsikkerhet handler om sikkerhet knyttet til elektrisitet ved elektriske anlegg og elektrisk utstyr.


Fordi strøm i utgangspunktet er farlig, må det behandles med . Hjemmel: Fastsatt av Post- og teletilsynet 27. Elsikkerhet - elektroinstallasjon, svakstrøm, belysning, sikringsskap, sterkstrøm, elektroinstallasjoner, elsikkerhet - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Leverandøroversikt, side 1. El installasjon og Elsikkerhet Mange boliger blir skadet av lynet fordi de mangler overspenningsvern, ifølge forsikringsselskapet If. Fortsatt er det mange som . Rejlers Elsikkerhet utfører kontroll av elektriske anlegg, samt foretar revisjoner og informasjonsarbeid på vegne av norske nettselskaper.


Vaskemaskin, tørketrommel og oppvaskmaskin skal bare brukes mens man er hjemme og ikke. Vi har høy kompetanse . I tillegg tilbyr vi undervisning til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.