mandag 29. april 2019

Ekte rottingmøbler

En soffa + to stoler Med beige puter og et bord med glass plate. Produsent og distributør av rottingmøbler, eksporterer indonesiske møbler, rottongmøbler, kurvmøbler, rottingtilbehør og spisestuestoler i rotting, samt . Ellers er det nok å børste eller støvsuge.

Plastrotting trenger minimalt vedlikehold. Ekte bambus- og rottingmøbler - som ikke er av flettet plast - bør stå under tak. Rottingmøbler i sittegrupper, spisegrupper, sofagrupper, stoler, bord.


Kvalitet til lavpris, uten fordyrende mellomledd.

Ekte rotting tåler vel neppe å stå ute, men hvis det er kunstrotting tåler nok det en vinter. De litt dyrere pleier være rotting og billigere i plast? Ekte rotting (rattan), må ikke forveksles med pollyrotting(Plast).


Rotting er et natturprodukt, som gir et levende og meget pent møbel. Det er en liane med slyngende, tornete stengler som er en eller to cm tykke, men som kan bli 1m lange. Rottingmøbler blir gjerne litt slitt med tiden – dette kan fint rettes opp med maling. Det er fullt mulig å male med pensel, men det er gjerne en . Selv om en sofagruppe i PVC-rotting i utgangspunktet er rimeligere, kan det altså være falsk økonomi å gå for en billigmodell.


Gjennomfarget rotting er også et kvalitetstegn, som også viser seg på.

Du bør spørre om det er gjennomfarget rotting, sier Ingeborg Borgen i Skeidar. Ett sett med bor toseter og to stoler til 2500. Felleskjøpet har samme type sett, bare med glassplate på bordet. Tidligere var det ekte og naturlig rotting som ble brukt i møbler, nå er det plastbasert polyrotting. Det finnes sprayimpregnering å få kjøpt til disse . POPULÆRE HAGEMØBLER: Rottingmøbler er svært populære for tiden.


Wickerworks er en vakker møbelserie i ekte rotting. Alle møblene er 1 håndgjort og er helt unik. Rottingen har en vakker lysegrå farge som passer utmerket . Vi selger våre spisestuestoler i ekte rotting.


Stolene er av god kvalitet og fremstår som ubrukt. Sjelden type som du ikke lenger finner i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.