torsdag 28. februar 2019

Monteringsanvisning dusjkabinett

Se hvor enkelt det er å montere det nye Showerama 8-dusjkabinettet fra Porsgrund i vår monteringsvideo. Her finnes Gustavsbergs monteringsanvisninger for alle baderomsprodukter til nedlastning. For å gjøre det lettere, har delt opp monteringsanvisninger i ulike .

Her kan du laste ned monteringsanvisninger. Steng alltid av vannet før du starter installasjonen. Du kan även söka bland våra produkter för att hitta rätt monteringsanvisning.


Monteringsanvisning Skagen Skärmvägg Rund Rak.

Takk for at dere kjøpte dusjkabinett hos oss. For din sikkerhet, vær vennlig og les manualen nøye før montering og bruk av dusjkabinettet. Det er et femkanta dusjkabinett fra Ifø som skal bli brukt på nytt annet sted. Regner med at monteringsanvisningen er borte.


Leveres i størrelsene 70x9 90x7 80xog 90xcm og i styrén og hvite bakvegger. Følg trinnene under for enklere, raskere og sikrere montering av dusjen. Les gjennom manualen nøye og åpne alle eskene, slik . Kommentarer til monteringsanvisning Alterna Primeo.


Vær oppmerksom på at Dusjkabinett 70x90/90xer pakket som et 70xkabinett.

Monteringsanvisning Rektangulære dusjkabinett: 70x70x195cm - 70x90x195cm - 80x80x195cm Buet dusjkabinett: 80x80x195cm - 90x90x195cm Gratulerer . Installation Instructions for Shower Cubicle. Ofte stilte spørsmål omkring montering og vedlikehold av din dusjløsning. På dusjkabinett er det alltid dusjkaret som er det faktiske byggemål. Bobleba steamdusj, dusj, dusjkabinett, sauna og badstue til Norges beste priser! Til forside: Bobleba Steamdusj, badekar, dusjkabinett, baderomsmøbel, . TERMOSTATBATTERImange størrelser mulig montering.


Til høyre ligger en link til en video som viser hvordan dere går frem m. Dusjkabinett i halvrund modell med hvite profiler og klart herdet sikkerhetsglass i front,. MONTERINGSANVISNING SILIKONLIST OG DØRKNOTT. Før montering av dusjkabinettet skal du kontrollere at produktet ikke viser noen tegn til skade. Det følger med original monteringsanvisning med steg-for-steg beskrivelse av hvordan det skal settes .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.