onsdag 26. desember 2018

Leggeanvisning decra tak

Decra-tak er konstruert for å tåle alle slags påkjenninger fra naturkreftene. Decra Classic og Elegance kan legges på takfall ned til 10°. Norges største byggevareprodusent Icopal produserer og leverer byggevarer.

Vi håndtere decra tak classic og nye varianeter; decra eleganse og decra stratos. Decra talplater har blitt lagt på tak i Norge siden tidlig på 19tallet. Med Decra får du ett vackert och problemfritt tak i många decennier.


Ett Decratak är konstruerat för att tåla alla slags påfrestningar.

Med Decra takpanner fra Icopal er du garantert et tett og solid tak i mange tiår. Les mer om fordelene ved Decra-tak og se hvor mange elegante designvarianter . Med Decra er du garantert et tett og problemfritt tak i mange tiår. Decra-tak er en uslåelig kombinasjon av ekstrem slitestyrke og vakkert utseende. DECRA Leggeveiledning Mars 20Decra - problemfritt tak i mange tiår Et Decra-tak er konstruert for å tåle alle. Med Decra takpanner er du garantert et tett og solid tak i mange tiår.


Under normale forhold holder et Decra-tak i minst år. Montering av takstige gjør adkomst til tak, f. TLS IF-T-I Decra takpanne, Plannja Regent takpanne, Power tekk. Skal straks igang med å legge nytt tak på huset. Jeg fjerner gammel takstein, gamle lekter og underlagspapp.


Hos Byggmakker finner du takplater, takstein og takrenner. Et Decra-tak er den ideelle kombinasjonen av svært god holdbarhet og elegant design. Decra er konstruert for å tåle alle slags påkjenninger . Om Decrapannorna ska läggas på ett befintligt tak ska detta kontrolleras och vid behov tätas. Nyproducerat fast underlagstak täcks med . Se for øvrig leggeanvisning for takpanner).


Stigetrinn/taksteg til Decra, Stratos, powertekk og/och robust takpanner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.